Cancan

Andreea Bălan, criticată dur de Raluca Bădulescu! „O să iasă iar discuții”

Publicat: 13 mai 2021
Andreea Bălan criticată
Raluca Bădulescu a spus că Andreea Bălan este cea mai prost îmbrăcată vedetă de la noi

Nici bine nu s-au liniștit apele cu privire la divorțul artistei, că Andreea Bălan a fost criticată cu privire la felul în care se îmbracă. De această dată, remarcile au venit din partea unei voci avizate – critic de modă și jurat într-o emisiune de profil. Așadar, Raluca Bădulescu, căci despre ea este vorba, s-a arătat nemulțumită de vestimentația Andreei.

Invitată de curând într-o emisiune TV, Raluca Bădulescu a dezvăluit care este cea mai prost îmbrăcată vedetă de la noi. Însă alegerea este una surprinzătoare, având în vedere că artista în cauză se bucură de o popularitate ieșită din comun. Concret, jurata de la „Bravo, ai stil!” este de părere că Andreea Bălan are un stil neinspirat de a se îmbrăcata. Așadar, artista, deși nu este la început de drum în showbiz, nu a reușit nici până acum să își găsească identitatea vestimentară. Oricum, criticul de modă a spus asta chiar dacă știa că vor ieși inevitabil discuții.

Andreea Bălan, criticată pentru felul în care se îmbracă

Raluca Bădulescu a fost recent invitată la emisiunea lui Denise Rifai, la Kanal D. Acolo, jurata de la „Bravo, ai stil” a luat la „puricat” câteva vedete, printre care și Andreea Bălan. Când a adus vorba de artistă, Raluca știut că vor ieși inevitabil discuții. Criticul de modă a declarat că Andreea Bălan este una dintre vedete „nefericit” îmbrăcate.

„Uite Andreea Bălan nu este o artistă tânără, de exemplu, și mi se pare una dintre artistele nefericit îmbrăcate. O să iasă iar discuții, au mai ieșit de o mie de ori discuții cu Andreea Bălan, suntem învățați cu chestia asta, dar trebuie să înțeleagă un lucru: eu nu am nimic cu persoanele, departe de mine gândul ăsta”, a adăugat ea.

Cine mai e pe „lista rușinii”

Mai mult, jurata de la „Bravo, ai stil” a explicat că, din punctul său de vedere, pe „lista rușinii” sunt două categorii de persoane publice: artistele tinere, care sunt încă la început de drum și nu și-au descoperit încă propria identitate stilistică, și cele care au ani buni de experiență în spate, dar care se mulțumesc să copieze ce văd afară și nu vor să lucreze cu stiliști.

„Complicată întrebare pentru că sunt mai multe. Artistele acestea de noua generație sunt. Cred că sunt două tipuri de vedete mai prost îmbrăcate: artistele astea mai tinere, dar care au o scuză pentru că sunt la început de drum și se află într-o căutare stilistică, apelează la diverși stiliști, azi la unul, mâine la altul, fiecare cu stilul lui… Am avut multe dintre ele pe care le-am criticat la rubrica de la «Teo Show», de la Nicole Cherry la Andreea Bălan”, a spus Raluca Bădulescu.

Raluca Bădulescu a avut probleme cu legea

Raluca Bădulescu este o persoană transparentă și sinceră. Ori de câte ori greșește, vedeta își asumă responsabilitatea! În noaptea de Revelion, creatoarea de modă a făcut o gafă care a costat-o. Raluca Bădulescu are probleme cu legea! Jurata de la „Bravo, ai stil!” a fost oprită în trafic de oamenii legii în noaptea de Revelion, după ora prevăzută de lege și fără declarație pe proprie răspundere. Polițiștii de la Brigada Rutieră a Capitalei a oprit-o pe blondină în apropierea Arcului de Triumf. După ce au controlat-o, oamenii legii au descoperit că aceasta nu avea actele la ea, extinctor în mașină și nici declarație pe proprie răspundere, așa cum prevede legea.

„Îndepliniți trei sancțiuni: lipsa documentelor, lipsa extinctorului și nu aveți nici declarația. Veți fi sancționată contravențional. Sancțiunea pentru lipsa documentelor este 870 de lei, pentru lipsa extinctorului este de 870 de lei și pentru că nu aveți declarație este între 500 și 2.500 de lei”, i-a spus agentul Ralucăi Bădulescu.

În cele din urmă, ea și-a recunoscut greșeala, precizând că se va conforma și va plăti amenda care i-a fost dată. Dincolo de toate acestea, Raluca Bădulescu este o voce avizată în domeniu, iar faptul că Andreea Bălan a fost criticată nu va rămâne fără urmări…

Adauga un comentariu