Cancan ultimă oră

Andreea Bălan, declarații despre divorțul de George Burcea: „Mi-a înapoiat și mașina, atunci când a rămas fără carnet, pe care i-am făcut-o cadou”

Publicat: 05 mai 2020

Andreea Bălan a devenit o femeie și o mamă singură după ce a ea și George Burcea au ales să meargă pe drumuri diferite, la câteva luni de la nuntă. Andreea Bălan, una dintre cele mai iubite artiste din showbiz, pare că are noroc doar în carieră și nu și în dragoste. Vedeta a ajuns să divorțeze la doar câteva luni de la nuntă. Relația cu Andreea și George nu a ținut și acum au ajuns în prag de divorț. Deși s-au despărțit de câteva luni, abia, cel mai probabil, în vară vor ajunge în fața instanței.

”Actele s-au depus de o lună, nu s-au depus zilele acestea, doar că judecătoriile nu au lucrat. Urmează să i se comunice lui și el să vină în întâmpinare și apoi să se dea un termen. Cel mai probabil, primul termen va fi la vară, deci o să dureze”, a spus artista, în cadrul emisiunii Showbiz Report.

Cât despre bunurile materiale și despre custodia copiilor, situația se pare că este foarte clară în ceea ce îi privește pe cei doi.

”În presă a apărut că eu vreau să mă răzbun, să îi iau și vila și mașina. Nu există așa ceva, sunt invenții. Pentru că noi de la început am semnat un contract de separare de bunuri și fiecare pleacă cu ceea ce a venit. Și evident că mașina și casa erau de înainte de relație, deci nu am ce să îi iau. Mi-a înapoiat și mașina, atunci când a rămas fără carnet, pe care i-am făcut-o cadou”, ”a mărturisit Andreea Bălan în direct la Antena Stras,

Cât despre relația dintre ea și George, Andreea spune că își dorește un tată bun pentru fetițele ei și că toată relația lor va depinde de comportamentul actorului.

”Important pentru mine este să fie fericit și mulțumit și să fie un tată responsabil. Îmi doresc să câștige mai bine pentru a-și putea îndeplini îndatoririle de tată. Cât despre custodie, rămâne de discutat. Eu îmi doresc să se implice, dar depinde foarte mult de comportamentul lui. În ultimele luni mi-a arătat că este cam recalcitrant, îmi doresc un părinte model pentru fetele mele și să fie alături de ele, să le iubească. El trebuie să fie prezent, eu îmi doresc să facă parte din viața lor, pentru că au nevoie de figura paternă”, și-a încheiat Andreea declarațiile.

Adauga un comentariu