Cancan ultimă oră

Andreea Bălan, despre momentele cumplite când a aflat că fiica ei cea mică a leșinat: „Clărița putea să moară”

Publicat: 29 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Bălan despre momentele cumplite când a aflat că fiica ei cea mică a leșinat Clărița putea să moară

Andreea Bălan a trecut prin momente îngrozitoare în urmă cu câteva zile, atunci când a primit un telefon pe care spera să nu-l primească niciodată. George, soțul vedetei, o anunța că fiica lor cea mică a leșinat.

Andreea Bălan se afla la probe de sunete, înainte de un eveniment mare ce a avut loc în Capitală, și a trăit un adevărat șoc atunci când a aflat că micuța Clara este în pericol. Artista a lăsat tot ce făcea și a plecat într-un suflet acasă, ea ajungând chiar înaintea ambulanței, mai exact în doar șapte minute. Andreea Bălan a povestit, pe blogul personal, că acele minute au fost infernale pentru ea și că a avut tot felul de gânduri negative, neștiind în ce stare se află fetița ei.

„Am dat adresa. În cele șapte minute până am ajuns mi-au trecut foarte multe gânduri prin cap, de la cele mai oribile, pentru că Clărița putea să moară, nu i se mai oxigena creierul. Abia respiram, conduceam… n-am simțit niciodată ce am simțit în aceste șapte minute. Zilele trecute am trecut de la agonie la extaz. În momentul în care se întâmplă ceva grav cu copilul tău ceea ce simți nu se compară cu nimic. Am simțit ce înseamnă să te doară sufletul.”, a spus Andreea Bălan, pe blogul personal.

Din fericire, odată ajunsă acasă, a reușit să dea de o priveliște încurajatoare. Micuța Clara se simțea deja mai bine. Apoi a început apoi o serie de controale medicale, pentru a se asigura că totul este în regulă. „Dragilor, ce am simțit în secunda aceea n-am simțit niciodată în viața mea. Nici când am fost înșelată, nici când m-am despărțit, nici când am pierdut bani, când am pierdut casa… N-am simțit niciodată.”, a mai spus vedeta.

Adauga un comentariu