Cancan ultimă oră

Andreea Bălan, în stare șoc! Artista se afla chiar în timpul unor repetiții atunci când a primit o veste groaznică

Publicat: 19 nov. 2019

Andreea Bălan, în stare șoc! Artista se afla chiar în timpul unor repetiții atunci când a primit o veste groaznică. Fetița ei înghițise ceva și leșinase, iar vedeta a plecat, imediat, alertată de telefonul primit din partea soțului.

Andreea Bălan a aruncat microfonul și, în numai câteva minute, a fost alături de micuța Clara. Vedeta a mai declarat că acele momente au fost experiență tensionată pe care nu a mai trăit-o niciodată, nici atunci când s-a despărțit și nici atunci când, din diferite motive, a pierdut bani sau chiar locuința.

„Am murit”, a explicat artista, în timpul emisiunii moderate de Capatos, „Xtra Night Show”. „Dragilor, ce am simțit în secunda aceea n-am simțit niciodată în viața mea. Nici când am fost înșelată, nici când m-am despărțit, nici când am pierdut bani, când am pierdut casa… N-am simțit niciodată”, a mărturisit Andreea Bălan.

Din fericire, micuța Clara a trecut cu bine peste întâmplare.

În timp ce micuța Clara se afla alături de tatăl și bunica ei, Andreea a plecat ca o furtună spre casă, parcurgând drumul în doar 7 minute, în pofida traficului aglomerat reușind să ajungă înaintea salvării. Artista a povestit că a trecut prin toate stările posibile, până acasă făcând o mulțime de scenarii, care mai de care mai înspăimântătoare, iar asta pentru că nu știa în ce stare se afla Clara.

Mama Andreei a povestit ulterior că a lăsat-o pe micuță singură preț de câteva clipe, cât i-a pregătit laptele, iar la scurt timp, Clara a leșinat, ceea ce a făcut-o să suspecteze că ar fi înghițit un obiect aflat la îndemâna ei. Salvarea a constatat că fetița Andreei, care își revenise între timp, era în regulă, însă, la scurt timp, artista a fost nevoită să cheme din nou SMURD-ul, deoarece Clara s-a congestionat la față și a început să tușească îngrozitor.

Micuța a fost dusă la spital și s-a constatat că, de fapt, avea o amigdalită mai veche, care a recidivat, și a fost pusă sub tratament.

sursaloading...

Adauga un comentariu