Eveniment

Andreea Balan schimba 15 costume intr-un show

Publicat: 17 sept. 2012

Andreea Balan este una din artistele care face cele mai tari show-uri din Romania. Pe langa efortul pe care il depune in orele obositoare pe care le petrece in sala de dans si studio, Andreea nu se dezice si da tot ce are ea mai bun pe scena.

In cadrul turneului MIx Music EVo 2012, care a trecut vara aceasta prin 20 de orase, Andreea a uimit atat prin prestatia de pe scena, cat si prin tinutele sale deosebite.Astfel,pe langa faptul ca impreuna cu Petrisor si dansatoarele sale danseaza charleston, tango, calusarii, salsa, flamenco, balet, dans clasic oriental si tiganesc, intr-un show ce dureaza putin peste o ora, artista schimba nu mai putin de 15 de costume, trecand astfel publicul prin diferitele culturi ale lumii.

In plus, show-ul incendiar al fosteicomponente a trupeiAndre, poate fi urmarit weekendul acesta in Slobozia, in cadrul turneului MIx Music Evo, unde va concerta alaturi de Alexandra Ungureanu & Crush, Proconsul, Keo, Skizzo Skillz, DJ Jungle si MC Mariuscare vor incinge petrecerea cu cel mai inedit concept de open-party de la noi.

Mix Music Evo 2012 este turneul cu cea mai mare desfasurare nationala, care a debutat la Campulung Moldovenesc, facand furori in Moldova, unde a strans 157.000 de spectatori si nu s-a lasat mai prejos nici pe litoral, numarand si aici peste 140.000 si s-a incheiat weekendul trecut la Bucuresti in prezenta a 43.000 de oameni, prelungindu-se si weekendul acesta cu inca doua seri de petrecere incendiara la Slobozia.loading...

Adauga un comentariu