Actualitate

Andreea Balan, strigat disperat de ajutor dupa un accident rutier cumplit

Publicat: 16 iul. 2019
17

La o saptamana de cand a lansat piesa "Reset la inima" impreuna cu colega sa de trupa, Andreea Balan a lansat un strigat disperat de ajutor in urma unui accident cumplit. Fanii jumatatii bronde din formatia André au reactionat imediat si i-au trimis mesaje.

Aflata in febra pregatirilor pentru nunta cu George Burcea, botezul Clarei, dar si ocupata cu spectacolele trupei André, frumoasa artista a primit o veste trista de la sute de kilometri. Ea a aflat despre drama unor parinti din Oradea. Fiul lor de 18 ani a fost implicat intr-un accident rutier, iar medicii fac eforturi supraomenesti ca sa il tina in viata. Darius Bala are nevoie urgent de sange, iar indragita artista a facut apel la apropiati si fani sa doneze pentru acesta.

"In urma unui accident rutier, Darius are mare nevoie de sange: ORICE GRUPA (in special 01). Daca este cineva dispus sa doneze in Oradea, va rog sa mergeti la Centrul de Transfuzii sau in alte centre din tara si sa donati pentru BALA DARIUS. (…). TREBUIE SPECIFICAT PENTRU CINE DONATI! BALA DARIUS", este mesajul scris de Andreea Balan azi-noapte pe pagina ei de Facebook. Doctorul Carmen Pantis a declarat in cadrul unui interviu ca tanarul de 18 ani "a suferit politraumatisme, fractura de bazin, fractura de femur si a pierdut mult sange in urma socul hemoragic", relateaza radiocluj.ro.

Adauga un comentariu