Cancan ultimă oră

Andreea Bănică, de urgență pe mâinile medicilor. Ce a pățit artista?

Publicat: 07 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Andreea Bănică a ajuns de urgență pe mâinile medicilor! Marea comunitate de pe rețelele de socializare a fost luată prin surprindere în momentul în care vedeta a postat o fotografie cu branula la mână. Ce se întâmplă în aceste momente cu starea de sănătate a artistei!

Andreea Bănică este una dintre cele mai frumoase şi îndrăgite vedete și se bucură de un succes răsunător, astfel că are o mulțime de fani care o urmăesc. Recent, cântăreața a speriat pe toată lumea, asta după ce a ajuns de urgență la spital.

Andreea Bănică a ajuns pe mâinile medicilor

Andreea Bănică este foarte activă pe reţelele de socializare, astfel că îți ține fanii la curent cu tot ceea ce este nou în viaţa ei. În urmă cu doar câteva minute, Andreea Bănică a postat pe pagina ei personală de Instagram o fotografie în care se vede clar că a ajuns pe mâna medicilor.

Mai mult decât, ceea ce a îngrijorat pe toată lume a fost emoticonul pe care l-a folosit, astfel că acesta exprima o stare foarte rea, fiind cu adevărat supărată. În aceste momente, nu se știe motivul pentru care a fost transportată de urgență la spital, însă cu siguranță vom afla îm cel mai scur timp. Rămâneți cu ochii pe cel mai tare site de știri mondene, Spynews.ro.

Vedeta a ajuns de mai multe ori pe mâinile medicilor
Nu este pentru prima dată când Andreea Bănică ajunge pe mâinile medicilor, astfel că în trecut, a apelat de multe ori la intervenții medicale de specialitate, asta deoarece starea ei de sănătate nu era una optimă.

De asemenea, în urmă cu doi ani a ajuns la spital de urgență, tot în pragul sărbătorilor de iarnă, semn că pe atunci oboseala de la numeroasele concerte și-a pus serios amprenta pe starea ei de sănătate.

Andreea Bănică, grav afectată de pandemie: „Am suferit enorm din cauza faptului că am fost obișnuită o viață să fac asta”

Pentru că unii dintre colegii de breaslă s-au reorientat, și Andreea Bănică a ales să își îndrepte energia spre altceva. Vedeta s-a orientat spre mediul online, unde a strâns o comunitate care o iubește. De aici îi vin venituri suficiente, cât să își întrețină familia.

„Tocmai m-a anunțat Lucian că am un concert la anul în iunie. Le luăm pentru anul viitor. A fost un an foarte prost pentru toți, dar mergem înainte. Unii s-au reorientat, eu am grijă de familia mea. Sunt foarte bine în online, muncesc foarte mult, am o comunitate care trebuie susținută. Ca influencer da, îmi merge foarte bine.

Concerte nu a avut mai nimeni, decât foarte rar. Nu am auzit pe nimeni să aibă programat ceva de Revelion. Stăm toți și suportăm ce se întâmplă în această perioadă. Eu am suferit enorm din cauza faptului că am fost obișnuită o viață să fac asta, e munca, meseria mea. E foarte greu să nu urci pe scenă, să faci alte lucruri. Ultimul concert l-am avut prin vară, și primul la fel, atunci când s-a dat drumul au fost câteva. Dar doar atât”, a declarat Andreea Bănică pentru Impact.

Adauga un comentariu