Mozaic muzical

Andreea Bănică, momente cumplite în vacanță! Vedeta și-a pierdut fiul

Publicat: 28 iun. 2022
Andreea Bănică momente cumplite în vacanță Vedeta și-a pierdut fiul
Andreea Banica si-a piedut fiul in vacanta

Andreea Bănică a trăit clipe de panică în vacanță, asta după ce l-a pierdut pe fiul ei, Noah. Băiatul plecase la plimbare de unul singur, fără să anunțe, iar părinții au intrat imediat în alertă. Vedeta a plecat împreună cu familia în vacanță, acolo unde l-a pierdut pe fiul său, Noah.

Băiețelul a plecat, după spusele artistei, la plimbare de unul singur, moment în care toată lumea s-a panicat.

Andreea Bănică și-a pierdut băiețelul în vacanță

Cântăreața și-a pierdut fiul în vacanță, asta după ce Noah ar fi plecat de unul singur la plimbare.

„Pe Noah l-am pierdut în hotel, în vacanță. Păi ce crezi, am pus tot hotelul pe roate, toată lumea era în picioare! I-am trezit pe toți, am făcut foarte urât, am țipat, am intrat într-o panică totală! Pe Sofia nu am pierdut-o însă niciodată, Doamne ajută, că nu știu ce s-ar fi întâmplat atunci!

Acum Sofia e mare, are 14 ani.

O s-o las anul acesta să plece singură în vacanță cu prietenele, în Grecia. Nu sunt genul de mamă sperietoare, genul: aoleu pleacă copilul, ce să mă mai fac!”, a declarat Andreea Bănică, pentru Click!

Andreea Bănică a recunoscut, pentru sursa citată, că simte permanent teama de a nu-și pierde copiii, asta pentru că la fiecare concert pe care îl are se pierd cei mici. Solista este nevoită să dea vestea pe scenă pentru a anunța toți părinții.

„Am această fobie, recunosc. Mi-e frică să nu-mi pierd copiii de când mă știu eu. Am și motive pentru că, la toate concertele mele în aer liber, se întâmplă să se mai piardă câte un copil, tocmai când sunt eu pe scenă. Și culmea, eu sunt cea care trebuie să anunț că s-a pierdut copilul respectiv.

Nu e un moment prea plăcut. Nu vrei să știi cum este sentimentul ăsta de a-ți pierde ce ai mai drag pe lume. Îmi e foarte frică de acest lucru, toată viața am avut frica asta!”, a mai mărturisit Andreea.

Fiica Andreei Bănică, prima vacanță departe de mama ei

Pentru prima dată în viața ei, Andreea Bănică va sta departe de fiica sa, o perioadă din vacanța de vară. Sofia va pleca la mare cu prietenii, iar artista i-a pregătit deja lista de reguli.

Iată ce sfaturi i-a dat înainte de plecare.

„Tac, înghit și merg mai departe și zic că totul va fi bine. Am încredere în ea, îi fac instructaj pe drum, o voi toca la cap, 2 ore încontinuu, săraca. Primul sfat pe care i-l dau este să nu se arunce în largul mării. Asta mă interesează, în rest mă asigur că totul e ok cu ea. Asta e teama mea, de a fi singură undeva, în larg, ea știe să înoate foarte bine, dar nu am de unde să știu ce se va întâmpla. Am încredere în ea, știu ce copil am.”, a declarat Andreea Bănică.
Adauga un comentariu