Cancan

Andreea Bănică s-a pozat în costum de baie la 42 de ani. Este mama a doi copii

Publicat: 30 apr. 2021
Andreea Bănică costum de baie
Andreea Bănică are un trup de zeiță la vârsta de 42 de ani și nu se sfiește să se afișeze în costum de baie

Frumoasa artistă Andreea Bănică a ajuns la vârsta de 42 de ani, are doi copii, dar iată că nu se jenează să pozeze în costum de baie. Și, culmea, nici nu ai zice că are vârsta asta la cât de bine arată. Ba chiar și ea este mândră de corpul ei, spunând că e o păpușă Barbie 100% românească.

La vârsta pe care o are, Andreea Bălan are trupul unei adolescente. Atât de bine arată artista, mai ales în costum de baie. Plecată în vacanță împreună cu fiica în Kenya, vedeta a postat imagini inedite pe rețelele de socializare.

Andreea Bănică s-a pozat în costum de baie

În tinerete, românii erau obișnuiți să o vadă în costumele de scenă dar de această dată, Andreea Bănică s-a afișat în costum de baie, iar priveliștea este de-a dreptul senzațională. Vedeta a plecat împreună fiica sa, Sofia, în vacanță în Kenya. Fiind o persoană activă pe rețelele de socializare, Andreea a postat câteva imagini cu ea din vacanță. Și nu orice imagini!

Blondina a îmbrăcat un costum de baie cu animal print care i-a scos în evidență trupul de zeiță pe care îl are la 42 de ani. Deși are doi copii, Andreea Bănică are un trup de păpușă, așa cum se descrie chiar ea.

„I am not a russian doll, i am the original romanian Barbie (n.r. – Nu sunt o păpușă rusească, sunt doar păpușa Barbie original românească)”, a scris Andreea la fotografiile postate pe Instagram.

Cântăreața a decis să petreacă zece zile alături de fiica sa, lăsându-și soțul și fiul în România. Cele două petrec momente de neuitat, clipe pe care blondina le împărtășește cu fanii săi.

„O vacanță împreună atât de departe de băieţii noştri 🙈 Ne bucurăm de toate momentele frumoase, avem programul încărcat, safari şi savanele imense din parcurile protejate. Kenya, o experienţă incredibilă şi mult dor de casă. 10 zile noi două şi elefantul din spatele nostru”, a scris Andreea alături de o fotografie postată cu fiica sa.

Andreea Bănică, împreună de 25 de ani soțul ei

Într-o lume a showbiz-ului în care divorțurile sunt la ordinea zilei, Andreea Bănică și Lucian Mitrea reușesc să țină plictiseala departe de căsnicia lor. Cei doi au o relație fericită și se bucură enorm de cei doi copii pe care îi au împreuna, Sofia și Noah. Potrivit artistei, cheia unei relații de succes este comunicarea. Aceasta a spus ori de câte ori simte nevoie să fie răsfățată, nu ezită să-i spună soțului său.

„Același iubit căruia îi cânt de la 16 ani La mulți ani în fiecare 28 decembrie. Îl iubesc și îi mulțumesc că trăiesc lângă el în fiecare zi povestea de dragoste la care visează orice fată. Am avut încredere în el de atunci și am în fiecare zi pentru că știu că el e sprijinul meu, omul căruia pot să îi spun orice, care mă face să fiu cu capul în nori, dar mă aduce și cu picioarele pe pământ și cu care am construit o familie minunată”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

Andreea avea 16 ani când l-a cunoscut pe Lucian, iar de atunci au fost de nedespărțiți, construindu-și împreună o familie minunată. În altă ordine de idei, timpul a trecut frumos pentru ea, astfel că Andreea Bănică arată minunat în costul de baie.

Adauga un comentariu