Stiri si curiozitati

Andreea Berecleanu si sotul ei sunt doua persoane extrem de ocupate, dar acum au fugit doua zile departe de ochii lumii. Unde si-au facut cuibusorul

Publicat: 27 iul. 2018
3

Andreea Berecleanu si partenerul ei de viata au plecat in weekend departe de ochii curiosilor. Cei doi au petrecut doua zile romantice in Bulgaria. Prezentatoarea de televiziune Andreea Berecleanu formeaza un cuplu cu medicul estetician Constantin Stan. Cei doi s-au catorit in luna noiembrie a anului 2016.

Vedeta si partenerul ei de viata au profitat de weekend-ul liber si au mers sa se relaxeze departe de ochii curiosilor. Au ales un loc unde au avut parte de liniste, dar si de intimitate. Andreea Berecleanu si Constantin Stan au mers la Balcic, la vecinii bulgari.

„Un weekend perfect la Balcic, lasand in spate agitatia de pe litoralul nostru. Aproape doua zile de soare, putina ploaie, istorie, distractie, mancare buna, prieteni. Nu simtim oboseala deloc…”, a spus prezentatoarea de televiziune.

Vedeta si medicul estetician Constantin Stan s-au simtit perfect impreuna si s-au bucurat din plin unul de prezenta celuilalt.

Adauga un comentariu