Prima pagină » Actualitate » Andreea Bostănică, despre presupusul iubit arab: „Lăsați să vă cucerească frumos!”

Andreea Bostănică, despre presupusul iubit arab: „Lăsați să vă cucerească frumos!”

22 mai 2024, 08:26,
BZI.ro, în Actualitate

Andreea Bostănică a vorbit despre presupusul iubit arab. Influencerița este foarte vizibila în ultima erioadă, fiind implicată în mai multe scandaluri. Andreea Bostănică s-a certat cu Ilinca Vandici, căreia aceasta i-a spus că este „invidioasă”. Acum, moldoveanca a fost nevoită să răspundă internauților ce i-au transmis că ar fi împreună cu brăbați misterioși, care îi fac cadouri scumpe.

Andreea Bostănică a vorbit despre presupusul iubit arab

Andreea Bostănică a postat în ultima perioadă mai multe videoclipuri pe internet, în care își prezenta anumite cadouri scumpe, dar și buchetele de flori pe care le-ar fi primit.

Așa au apărut mai multe zvonuri că influencerița ar umbla cu diferiți arabi.

Andreaa Bostănică a reacționat imediat la aceste atacuri, afișându-se cu cadouri scumpe primite de la ”admiratorii săi”, dar și cu buchete imense de flori. Filmulețele cu tânăra influenceriță s-au viralizat rapid, iar mulți utilizatori i-au comentat, unii dintre ei precizând că nu li s-ar părea normal comportamentul pe care tânăra îl afișează pe internet.

Mai mult, pe Instagram, influencerița a apărut, zilele trecute, un videoclip în care Bostănică stătea pe o canapea alături de câțiva bărbați în vârstă și mai „pufoși”, într-un club de lux din Dubai.

Tânăra în vârstă de 19 ani a vrut să clarifice subiectul referitor la presupusul iubit arab și a transmis un mesaj fetelor care o urmăresc pe platformele de socializare. Aceasta nu a dat multe detalii despre prezențele misterioase din viața sa.

„Îmi pare foarte rău că părinții voștri v-au educat așa, în special pe fetele cu standarde atât de mici. Adică vouă vi se pare ceva ireal ca un băiat să vă simpatizeze și să vă dea un buchet de flori sau o bijuterie. Dacă vouă asta vi se pare ceva ieșit din comun și absolut ireal, îmi pare foarte rău de standardele pe care le aveți“, a transmis Andreea Bostănică.

Influencerița a adăugat că faptul că stă lângă un bărbat nu înseamnă că este împreună cu acesta.

„Și filmulețele astea care circulă pe internet că sunt împreună, că am un iubit arab. Asta nu înseamnă că persoana care stă pe scaun lângă mine este iubitul meu sau sunt într-o relație cu el, adică eu dacă mă așez acum pe scaun în restaurant și este un băiat lângă mine, asta înseamnă că eu am o relație cu el? Asta mi se pare foarte amuzant, sincer. Și încă o dată. Îmi pare foarte rău că aveți niște standarde atât de joase“, a mai zis Andreea.

Andreea Bostănică: „Lăsați omul să vă curteze!“

Influencerița le-a dat și sfaturi tinerelor care o critică, transmițându-le că o femeie nu trebuie să se lase cucerită ușor.

„Fetele care se liniștesc și zic că «A, cadourile astea ți le-a luat ăla, că nu știu ce, că ai fost cu el». Fetelor, vă dau un sfat. Fiți mai mândre cu băieții. Lăsați omul să vă curteze, să vă cucerească frumos, să vă dea un buchet de flori, să fie o normalitate să primiți flori în fiecare săptămână sau măcar o dată. Nu le mai achitați masa când ieșiți în oraș, că majoritatea fetelor care îmi dau hate asta fac”, a spus Andreea Bostănică pe YouTube.

Ilinca Vandici a vorbit și ea despre videourile postate de Andreea Bostănică, iar influencerița a taxat-o imediat spuând că prezentatoarea TV este invidioasă pe ea.

Internauții au reacționat negativ la postările influenceriței, mai ales pentru că, noua „divă” se hlizește și imită anumite persoane.

„Cred că toți suntem invidioși că te bagi sub mesele arabilor” / „În ce hal a ajuns, vedeți ce înseamnă să i se dea atenție?” / „Vezi că ți-a migrat acidul” / „Hai că și inapta asta s-a ajuns, ce mai știe să facă? Pe lângă noile skilluri..?”, au fost doar câteva dintre comentariile negative la adresa Andreei Bostănică, ce a vorbit și despre presupusul iubit arab.

Comentarii
  • Mai lasati-o pe Bostanica asta in pace, ca sunt pe lumea asta sute de mii de fete ca ea. Mai are mamaliga de mancat pana sa stie pe ce lume traieste. Desi unele ca ea nu vor reusi sa-si dea seama oricat de mult ar manca. Traiasca tik-tokul si capitalismul care creeaza asemenea ,,produse”.

  • Mai lasati-o pe Bostanica asta in pace, ca sunt pe lumea asta sute de mii de fete ca ea. Mai are mamaliga de mancat pana sa stie pe ce lume traieste. Desi unele ca ea nu vor reusi sa-si dea seama oricat de mult ar manca. Traiasca tik-tokul si capitalismul care creeaza asemenea ,,produse”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 iulie 2024
06 iulie 2024