Magazin

Andreea Cretulescu, replica acida la atacul lui Sebastian Bodu ca e „NF”

Publicat: 30 aug. 2015
1

Jurnalista Andreea Cretulescu a reactionat dupa ce Sebastian Bodu, fost eurodeputat si fost presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), a lansat un atac fara precedent la adresa ei, sustinand ca este „dusa cu capul” sau „NF”.

Jurnalista Romania TV ii recomanda lui Sebastian Bodu sa nu repete greseala de a se adresa intr-un mod similar vreunei jurnaliste de la Bruxelles, in cazul in care va mai avea ocazia sa ajunga in Parlamentul European

„E un domn Sebastian Bodu, care a condus ANAF o vreme (unii zic ca foarte prost) si care acum, pentru ca l-a cam uitat lumea, vrea sa revina in atentia publicului cu tot felul de declaratii jignitoare. Ii recomand sa-si faca publicitate prin alte metode decat prin a jigni jurnalistii. Cat despre implicarea dansului intr-un anumit grup imobiliar, ii transmit ca smecheriile cu terenuri si case nu au nicio legatura cu religia.

Asa , ca bun ortodox , ar trebui sa stie ca e pacat sa ravnesti la bunul altuia si sa ti-l insusesti fara drept. In rest, ii urez succes daca mai ajunge in Parlamentul European si ii transmit sa nu repete greseala de a-i spune vreunei jurnaliste de la Bruxelles ca e „NF” ptr ca s-ar putea alege cu vreun dosar penal si ar strica imaginea Romaniei”, i-a transmis Andreea Cretulescu fostului europarlamentar Sebastian Bodu, in cadrul unui mesaj postat, duminica, pe Facebook.

Comentarii
Adauga un comentariu