Cancan ultimă oră

Andreea Esca, dezvăluiri despre plecarea de la Pro Tv. Se desparte prezentatoarea de pupitrul știrilor?

Publicat: 16 oct. 2021
Andreea Esca
Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri de la noi din țară

Într-un interviu recent, Andreea Esca a vorbit despre plecarea din trustul care a făcut-o cunoscută. Prezentatoarea TV a dezvăluit faptul că în cei 26 de ani de televiziune s-a gândit o singură dată să renunţe la ceea ce face, însă în prezent acest gând nu mai există.

Recent, Andreea Esca a fost invitata în emisiunea „Întrebarea Mesei Rotunde”, acolo unde a răspuns sincer la fiecare curiozitate pe care Marius Manole a avut-o.

„Până te dau afară…”

Întrebată dacă s-a gândit să renunțe la televiziune, vedeta răspuns sincer:

„Eu cred că până te dau afară sau îți găsesc un înlocuitor. În America am văzut că au emisiuni și la 90 de ani. În alte țări mult mai mult preț pe… să fii tânără, să arăți bine.

Depinde și de emisiune. Dacă e vorba de știri, cred că poți să prezinți până mai târziu, pentru că este vorba despre credibilitate, despre ceea ce spui și nu neapărat de cât de frumoasă ești”, a mai declarat vedeta de la ProTV.

În acelaşi timp, vedeta de la PRO TV a mărturisit că a vrut la un moment dat să facă un talk-show al său, dar s-a răzgândit imediat.

„Nu! Am vrut la un moment dat să îmi fac un talk-show, dar mi-am dat seama că vreau să îl fac foarte bine şi asta însemna să renunţ la ştiri şi să fac doar asta.

Şi nu pot să fac asta, aşa că am abandonat. Ştirile sunt ştiri orice s-ar întâmpla. Emisiunile pot avea succes un sezon şi după nu știi dacă mai merge și sezonul următor.

Iar eu nu sunt atât de deschisă la risc, nu mă simt confortabil cu ideea asta. Am contract pe o perioadă nedeterminată, iar salariul, nedeterminat”, a spus Andreea Esca în emisiunea lui Marius Manole.

Andreea Esca recunoaşte că este dură cu colegii săi

„Sunt dură cu colegii mei. La fel de dură cum sunt cu mine, râdem, glumim, dar nu părăsim incinta. Sunt amuzantă, dar când e de treabă, suntem serioşi.

Aş da afară dacă mi-ar promite cineva ceva şi nu s-ar ţine de cuvânt. Doar dacă ai murit poţi să te scuzi, din punctul meu de vedere. Dacă am vorbit o chestie, vreau să rămână aşa”, a mai spus Andreea Esca.

Adauga un comentariu