Magazin

Andreea Esca JOACA intr-un FILM! Vezi ce rol are

Publicat: 08 oct. 2014
1
Andreea Esca isi joaca propriul rol intr-un film horror care a avut premiera in urma cu doua luni in cinematografele din Statele Unite.
Andreea Esca are o aparitie meteorica in productia internationala WER (de la Warewolf – Varcolacul n.r.), a carei actiune se petrece in orasul francez Lyon. Prezentatoarea stirilor PRO TV joaca rolul unui jurnalist de televiziune care relateaza despre un incident extrem de brutal care a avut loc intr-o padure din apropierea orasului, in care doi turisti americani, tata si fiu, au fost pur si simplu devorati de un animal necunoscut care in cele din urma se dovedeste a fi un varcolac. Filmarile pentru productia WER au avut loc la Bucuresti, iar Andreea Esca „transmite” din fata Arcului de Triumf si vorbeste o franceza excelenta.

Citeste si:Andreea Esca vorbeste despre MOARTE si REINCARNARE

 
Filmul este regizat de William Brent Bell (The Devil Inside si Stay Alive), iar in rolurile principale joaca francezul Sebastian Roche si canadianca A.J. Cook. In proiect au mai fost implicati cativa actori romani cum ar fi: Ionut Grama, Corneliu Ulici sau Camelia Maxim. Cu toate ca n-a impresionat la capitolul „incasari”, filmul a fost destul de bine primit de critici care au remarcat revenirea la stilul brutal al filmelor cu varcolaci, dupa moda productiilor horror-romantice lansate de seria „Twilight”.
Andreea Esca nu este la prima experienta cinematografica. Ea a mai cochetat cu lumea filmului in adolescenta, cand a aparut alaturi de Stefan Banica Jr. intr-un film din seria „Liceenii”, dar si mai tarziu, cand a facut figuratie intr-o productie a regizorului francez Claude Lelouche.
Adauga un comentariu