Magazin

Andreea Esca – Movit de ingrijorare sau gafa?

Publicat: 09 mai 2012
1

Andreea Esca prezinta jurnalul de miercuri seara pe National Arena, insa mai inedit decat noul platou de filmare a fost tenul vedetei. Fie ca a stat prea mult la solar sau s-a acoperit cu prea mult fond de ten, Andreea Esca a aparut pe micile ecrane cu un bronz de inspiratie iberica.

Pielea Andreei Esca a capatat peste noapte un bronz extrem de pronuntat. Stirista a aparut, miercuri, pe micile ecrane cu o piele departe de cea cu care si-a obisnuit telespectatorii in ultimii ani.

Ipotezele sunt multiple: este posibil ca vedeta sa fi stat prea mult la solar din greseala sau ca producatorii Stirilor Pro TV sa fi exagerat cu machiajul pentru a-i da un aer iberic stiristei.

O alta ipoteza, mult mai grava, este ca Andreea Esca sa fi devenit tanorexica.

Tanorexia este preocuparea accentuata, necontrolata, obsesiva de a fi cat mai bronzat. In timp, ea poate afecta pielea producand diverse eruptii cutanate, imbatranire precoce a pielii sau cancer de piele. Persoana respectiva nu este multumita de aspectul fizic, dorind obsesiv, permanent sa schimbe si sa imbunatateasca modul in care arata.

Sursa: realitatea.net

Adauga un comentariu