Stiri si curiozitati

Andreea Esca si Pro TV, umilinta maxima pentru Antena 1!

Publicat: 17 mai 2019

Audientele care arata cele mai urmarite programe de stiri din Romania, pe luna aprilie, sunt uluitoare! Andreea Esca a ”batut la sange” concurenta!

Stirile Pro TV de la ora 19 raman preferatele romanilor in luna aprilie. Programul de stiri de la ora 19, prezentat de Andreea Esca, s-a pozitionat pe primul loc in toate cele trei categorii de audienta: national, urban si comercial, potrivit paginademedia.ro.

Stirile Pro TV de la ora 19 au obtinut o medie de peste 1,4 milioane de telespectatori, urmate de jurnalul de stiri al Antenei 1, Observatorul de la ora 19, la o distanta de jumatate de milion de telespectatori.

Clasamentul celor mai urmarite emisiuni de stiri este predominat de buletinele de la Pro TV si Antena 1. Romania TV, post de stiri, a intrat in top cu mai multe programe, insa mai mult in tara si la nivel urban.

Pe segmentul publicului tanar, Romania TV a reusit sa prinda topul doar cu stirile de la ora 23. In schimb, numarul jurnalelor de stiri de la Antena 3 cresc pe targetul comercial.

Stirile Pro TV de la ora 19 au obtinut la nivel de tara o medie de 1.460.000 de telespectatori, iar in mediul urban au fost urmarite de 754.000 de persoane. Lider si pe segmentul comercial, jurnalul a avut o medie de 298.000 de urmaritori.

Observatorul Antenei 1 a prins locul doi, pe national si urban, iar pe segmentul comercial a coborat pe locul trei. 901.000 de telespectatori au urmarit Observator la nivel national, relateaza aceeasi sursa.loading...

Adauga un comentariu