Stiri

Andreea Ibacka i-a dat palpitații lui Cabral. “Mi-a spus un vecin…”

Publicat: 10 sept. 2021
Andreea Ibacka si Cabral imbracati elegant
Andreea Ibacka l-a facut pe Cabral sa treaca prin momente de panica

Însărcinată în nouă luni, Andreea Ibacka i-a dat palpitații lui Cabral. Vedeta este în continuare la fel de activă și nimeni nu ar spune că urmează să nască. De curând, aceasta a reușit să îl facă pe soțul ei să treacă printr-o serie de emoții puternice.

Atât Andreea, cât și Cabral își țin fanii la curent cu tot ceea ce fac. Cei doi împărtășesc experiențe haioase din viața lor, iar dialogurile spumoase fac deliciul urmăritorilor.

Andreea Ibacka i-a dat palpitații lui Cabral

Într-o povestioară postată în mediul online, Cabral le-a spus fanilor săi despre ce a putut să îi facă soția lui și prin ce emoții a trecut acesta. Prezentatorul TV a primit un telefon de la vecinul său, care l-a informat că Andreea Ibacka, însărcinată în nouă luni, sare gardul vilei în care locuiesc.

Imediat cum a auzit asta, Cabral a început să își sune soția, însă aceasta nu îi răspundea. După mai multe clipe în care a stat cu sufletul la gură, Andreea l-a sunat și i-a explicat întreaga situație.

”Bă! Soția ta e gravidă tare, nu? Că sare gardul, de-aia întreb.

Mă blochez. Mă uit iar la ecran. Era un vecin…

– Ce face?!?!

– Gardul vostru. Sare gardul vostru. Sare în stradă. Pare puțin supărată…

Închide. Sun la Andreea Ibacka. Nu răspunde. Sun iar. Nimic.

Mă sună un număr.

– Alo?

– Mic, sunt eu. S-a blocat ușa și am rămas blocată cu Namiko în curte. Fără chei. Nu putem nici să ieșim din curte, nici să intrăm în casă. Vii cu cheile?

– Ai sărit gardul?!??

– Păi ce era să fac, să mă pun pe plâns?! I-am explicat piticei că dau o fugă până la vecini, am sărit gardul, te-am sunat, acum sar gardul înapoi la copil. Paaaa!

Și închide.

Luna a noua.

N-am ce să adaug la treaba asta. Aș concluziona cumva… dar nu-mi vine cum. Care. Ce”, a povestit Cabral pe pagina lui de Facebook.

Andreea și Cabral, zece ani de căsnicie

Cabral a cucerit-o definitiv pe Andreea cu umorul său. Și, iată, că cei doi sărbătoresc zece ani de când au spus cel mai important ”Da!” din viața lor. Au împreună o fetiță și Cabral cu Andreea urmează să devină din nou părinți de băiat, în toamna acestui an.

N-a fost totul numai lapte și miere în relația lor, dar au reușit de fiecare dată să treacă peste orice obstacol. Iar, acum, după zece ani sunt cu adevărat împliniți.

”Mi-a mâncat tinerețile (n.r. râde). M-a cunoscut de mică, da. Bine, el îmi spune același lucru, dar i-am dat răgaz până la 30 de ani. Au fost cu de toate acești 10 ani. Noi de cele mai multe ori facem haz de necaz și lăsăm să se vadă partea amuzantă a lucrurilor, dar asta nu înseamnă că nu am avut perioade dificile inclusiv în cuplu, dar și firești, administrative.

Este foarte important să găsești un partener în care să ai un sprijin real și care să te înțeleagă din toate punctele de vedere. Asta încercăm noi să facem unul despre celălalt. Eu am lăsat mai mult de la mine. Eu așa am senzația. Sunt o femeie foarte înțelegătoare”, a declarat Andreea Ibacka la Antena Stars.

Adauga un comentariu