Actualitate

Andreea Ibacka, imagini de colecție din copilărie. Soția lui Cabral a fost un bebeluș simpatic

Publicat: 17 iun. 2022
Andreea Ibacka copilărie
Andreea Ibacka este căsătorită de peste 11 ani cu prezentatorul TV Cabral și au împreună doi copii

Recent, Andreea Ibacka a postat câteva imagini cu ea din copilărie, iar fanii au asaltat-o cu complimente care mai de care mai frumoase. Soția lui Cabral cu greu poate fi recunoscută din pozele respective, însă pare un copil fericit. Andreea Ibacka recunoaște totuși că nu a avut cele mai bune condiții și jucării la discreție, însă a crescut frumos.

Timpul ne schimbă pe toți și nu iartă pe nimeni. Unii dintre noi, însă, evoluează frumos și ajung adulți fericiți și împliniți. Una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară a publicat imagini de colecție cu ea de când era doar un bebeluș, iar nimeni nu a recunoscut-o, deși acum o iubește o țară întreagă.

Este deja o modă ca vedetele noastre să aibă momente de nostalgie, în care să își amintească de copilărie și să publice imagini controversate din acea perioadă. La fel a făcut și una dintre cele mai iubite actrițe din România, care a stârnit comentarii care mai de care.

Andreea Ibacka, imagini de colecție din copilărie

Dacă acum este iubită și cunoscută în întreaga țară, pe atunci era doar un bebeluș simpatic, blond, cu ochii albaștri. Chiar dacă acum are aceleași trăsături calde, cu greu îți poți da seama cine este dacă nu ai puțin ajutor. Ei bine, este vorba despre Andreea Ibacka, soția lui Cabral. Vedeta a publicat recent mai multe imagini din copilărie, unde a precizat că nu a avut deloc cele mai bune condiții, jucării la discreție, așa cum au copiii ei, dar cert este că a fost fericită și a crescut frumos.

„Frumoase jucării am avut, n-ai ce spune! Cu lumina stinsă puteau să mă mănânce. Și, totuși, am ajuns la vârsta asta”, a scris Andreea Ibacka.

Andreea Ibacka este o femeie împlinită acum, are o carieră reușită, o familie minunată, dar nu a uitat de unde a plecat. Spune că a fost un copil cuminte, dar care a mai făcut și lucruri rele uneori. La un moment dat își amintea că ajunsese să fie dependentă de machiaj în perioada adolescenței, iar părinții îi interziceau să îl mai folosească. Totuși, se aranja pe ascuns, când aceștia nu o vedeau și tot nu renunța la mica ei plăcere nevinovată.

Andreea Ibacka arte o familie minunată

Pe numele ei de domnișoară Andreea Pătrașcu, frumoasa actriță de film și televiziune a devenit soția lui Cabral în 2011. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare și au jucat în mai multe telenovele. La vârsta de 36 de ani, Andreea se declară o femeie fericită și împlinită și are doi copii superbi cu soțul ei.

Frumoasa actriță a devenit mamă pemtru prima dată în urmă cu 4 ani, iar în toamna anului trecut l-a născut pe cel de-al doilea copil. Însă, dincolo de momentele dificile de care au avut parte de-a lungul mariajului, Andreea Ibacka și Cabral formează o familie superbă, în pofida greutăților din copilărie, de care au avut parte amândoi.
Adauga un comentariu