Magazin

Andreea Mantea a dat vestea IN DIRECT. „Am de facut un anunt!”. Mesaj EMOTIONANT

Publicat: 21 feb. 2015
1

Andreea Mantea a anuntat in direct ca Mirela Boureanu Vaida a nascut si, vizibil emotionata, bruneta, care este si ea insarcinata, i-a transmis un mesaj predecesoarei sale de la „Mireasa pentru fiul meu”.

Andreea Mantea a fost extrem de emotionata cand a aflat ca Mirela Boureanu Vaida a nascut, vineri, o fetita. Bruneta le-a dat vestea si concurentilor de la „Mireasa pentru fiul meu”, dupa care i-a transmis un mesaj si proaspetei mamici.

Mirela Boureanu Vaida a devenit mamica, vineri, 20 februarie, 2015. Frumoasa prezentatoare a adus pe lume o minune de fetita, perfect sanatoasa.

Cand a auzit vestea, Andreea Mantea a fost extrem de emotionata si a tinut sa-i marturiseasca Mirelei Vaida ca o admira foarte mult pentru ca a avut curajul de a naste natural.

„Am de facut un anunt! Un anunt foarte important! Este o veste foarte importanta, care se intampla o data sau de doua ori in viata. Mirela a nascut o fetita, de 3,300 kg. Te admir de aici pana la Dumnezeu ca ai nascut natural”, a spus Andreea Mantea, citata de romaniatv.net.

Adauga un comentariu