Celebritati

Andreea Mantea a primit oferte la videochat

Publicat: 21 ian. 2011

Andreea Mantea a fost ofertata, potrivit revistei “Ce?”, de un anume patron Marius sa lucreze la videochat pentru 2.000 de euro lunar plus comision de 70%. Evident ca fosta asistenta de la “Neata cu Razvan si Dani” a declarat ca nu este nimic adevarat si vrea sa se razbune pe barbatul care a îndraznit sa zica asemenea lucruri despre ea.

“As vrea sa-l cunosc si eu pe acest Marius, sa-l privesc în ochi, sa-mi spuna când mi-a facut oferta. Oriunde ar aparea, ma duc dupa el. Sa-l fereasca Dumnezeu din calea mea, ca-l nenorocesc! Mai bine sa stau eu închisa si sa am probleme decât sa mai dau peste astfel de persoane care îsi permit sa spuna astfel de lucruri despre mine. Nu mi-a facut niciodata o propunere de acest gen nici femeie, nici barbat. Poate acest Marius are, într-adevar, vreun salon de videochat si vrea sa-si faca reclama”, a declarat Andreea nervoasa, pentru Ring.

“Am alte lucruri mai bune de facut decât sa ma apuc de videochat, ca-mi prind degetele pe acolo. Cum sa-si permita cineva sa spuna ca a vorbit cu mine sa merg sa-mi bag anumite treburi prin anumite gauri si ca nu l-am refuzat?!”, spune, revoltata, Andreea. “Cred ca am avut amnezie când a stat de vorba cu mine. Sa-mi propuna, într-adevar, poate ma razgândesc si îi zic «Da». Voi veni cu un par, un cutit si un pistol, cu una dintre astea ar trebui sa-l nimeresc. Sper ca una dintre emisiuni sa-l aiba pe Marius în platou, ca ma duc sa negociem. N-am facut-o niciodata, dar jur ca ma duc”, a mai spus fosta asistenta TV.loading...

Adauga un comentariu