Stiri

Andreea Mantea castiga lunar o suma uluitoare! A dat lovitura la Kanal D

Publicat: 18 aug. 2019

Emisiunea "Puterea Dragostei" de la Kanal D ii aduce Andreei Mantea nu numai vizibilitate ci si o uriasa suma de bani. Ea a reusit sa dea lovitura. Andreea Mantea a plecat in Turcia pentru a filma „Puterea dragostei”. Show-ul are in centrul atentiei mai multi concurenti care isi cauta dragostea inchisi intr-o casa.

In prima faza, vedetei se pare ca nu i-ar fi fost pe plac locatia aleasa, iar cei de la Kanal D i-ar fi promis ca vor muta emisiunea din Turcia in Romania. Audienta foarte buna inregistrata, i-a facut, insa, pe acestia sa dea inapoi. Motiv suficient pentru Mantea sa forteze mana celor de la  Kanal D.

Salariul Andreei se apropie vertiginos de 20.000 de euro pe luna, o suma mare chiar si pentru piata televiziunilor din Turcia. Pe langa cei 20.000 de euro pe care ii ia luna de luna, vedeta se bucura si de cazare gratis. Aceasta traieste alaturi de fiul ei, David, intr-un duplex luxos unde are servitori care ii fac toate poftele. Andreea nu trebuie sa faca decat audienta, caci turcii o tin in puf: una dintre angajatele de la duplex ii face mancare, cealalta curatenie. Sa tot ai un asemenea job!loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit