Magazin

Andreea Mantea, de URGENTA la medic

Publicat: 24 nov. 2014
1

Andreea Mantea a fost surprinsa, luni, la un centru de genetica.

Paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe bruneta in jurul pranzului la un centru de genetica. Bruneta a ajuns de urgenta la medic, probabil pentru efectuarea unor investigatii. Era usor ingrijorata si nerabdatoare sa primeasca acea confirmare. A parcat masina in fata clinicii, tocmai pentru a nu fi nevoita sa mearga prea mult pe jos.

Citeste si IMPACAREA ANULUI! S-au mutat impreuna

Aflata in primul trimestru de sarcina, Andreea Mantea este foarte discreta in ceea ce priveste noua etapa din viata ei. Bruneta este superstitioasa si pentru ea este un subiect sensibil pana cand va avea confirmarea medicului ca atat ea, cat si fatul sunt bine.

Citeste si Mantea are POFTE! N-ai sa crezi cat drum a batut pentru o portie de…

Prezentatoarea TV a aflat de sarcina in timp ce se afla in Portugalia, la filmarile pentru show-ul „Burlacul” care va incepe in curand la Antena 1. Faptul ca se confrunta cu stari de rau, greata, bruneta a decis sa vada de la ce i se trage. Si mare i-a fost bucuria cand a descoperit ca este gravida. Vestea l-a luat pe neasteptate si pe Cristi Mitrea si iata ca viitorul bebelus i-a readus pe amandoi impreuna dupa o despartire de cateva saptamani.

Citeste si Dupa ce a aflat de sarcina, Cristian Mitrea a UMILIT-o pe Andreea Mantea!

„Ma simt bine, sunt fericita, dar nu vreau sa vorbesc despre sarcina. Sper ca totul sa fie bine, mai ales ca urmeaza sa fac un control”, a declarat Andreea Mantea saptamana trecuta.

Adauga un comentariu