Magazin

Andreea Mantea, pedeapsa pentru concurenti: ”Nu iti bati joc de atatia oameni”

Publicat: 24 apr. 2019
1

Andreea Mantea a rabufnit ieri la emisiunea ''Puterea Dragostei''. Celebra prezentatoare a venit in emisiune cu un cartonas galben. Prezenta cartonasului i-a speriat pe concurenti, unii dintre ei avand deja inca unul. Mentionam ca la al doilea cartonas galben, concurentii risca descalificarea din emisiune.

Drama nestiuta a Andreei Mantea! A fost diagnosticata cu o forma de cancer foarte agresiv 

Andreea Mantea a rabunfit si s-a declarat deranjata de comportamentul concurentilor. Prezentatoarea a chemat-o pe Simina.

''Chiar ma deranjeaza ce se intampla in ultima perioada si as vrea sa fiti putin mai seriosi. Simina, vino putin aici. Felicitari, pentru ca nu ai incalcat regulamentul si pentru ca ai facut fata ispitei? Poti sa ii inmanezi acest cartonas lui Jador? Opreste-te. Ti-am spus ieri. Nu iti bati joc de atatia oameni”, a spus Andreea Mantea, iar Simina a izbucnit in plans.

Vazand lacrimile Siminei, Andreea Mantea a fost impresionata, afirmand ca nu a intentionat sa o faca sa planga. ''Nu am vrut sa te sperii'' a declarat Andreea Mantea. 

Conform wowbiz.ro, Simina i-a marturisit Andreei Mantea ca ar dori sa plece prima din emisiune. 
''Mi-e rusine de oamenii de aici. Nu stiu ce o sa facem cand plecam de aici. Sa plec eu prima. As vrea sa plec eu prima”, a spus Simina emotionata.

Adauga un comentariu