National

Andreea Mantea pleaca din Turcia! Bruneta va incheia primul sezon Puterea Dragostei

Publicat: 11 iul. 2019
1

Vesti bune pentru fiul prezentatoarei Kanal D. Micutul David se va intoarce in Romania, la normalitate, dupa ce a stat 6 luni in Turcia.

Andreea Mantea pleaca din Turcia cum saptamana aceasta se incheie primul sezon al emisiunii Puterea Dragostei. Finala cea mare va avea loc pe data de 13 iulie 2019, la ora 15.30, pe Kanal D. Pentru ca a ajuns la final cu primul sezon al acestui nou proiect, prezentatoarea s-a pozat in tinuta ei si le-a reamintit fanilor ca finalul se apropie.

Peste cateva zile, casa iubirii din Turcia va fi goala. Andreea Mantea si concurentii vor parasi platoul de filmare Puterea Dragostei, cum se incheie primul sezon al emisiunii. Cel mai fericit este micutul David care isi va revedea casa din Bucuresti, dar si bunicile.

Vezi si: Puterea dragostei 11 iulie. Bataie cu pumni si picioare intre Zanoaga si Mocanu! Andreea Mantea a asistat socata la toata scena – FOTO

Andreea Mantea pleaca din Turcia

“Marea finala a emisiunii va fi pe data de 13 iunie, zi cu noroc pentru cineva. Toti concurentii primului sezon au aratat puterea dragostei, in felul lor. Ce este drept, unii mai mult, altii mai putin”, a spus Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii.

”Ultima poza de la usa, din acest sezon”, a scris Andreea Mantea langa fotografia pe care a postat-o pe Facebook.

Sursa: ciao.ro

Adauga un comentariu