Magazin

Andreea Mantea s-a hotarat – Se impaca sau nu cu Stefan Stan?

Publicat: 30 apr. 2013
1

Andreea Mantea a trecut prin clipe grele cand a aflat ca logodnicul ei a inselat-o cu o admiratoare.

Ea apreciaza ca Stefan i-a spus adevarul si i-a recunoscut tot ce s-a intamplat intre el si o alta domnisoara. Prezentatoarea WOWbiz este dispusa sa ii dea o noua sansa iubitul ei pentru ca il iubeste prea mult.

„Am apreciat la el faptul ca mi-a recunoscut absolut tot imediat. A fost o aventura de-o noapte cat se poate de jalnica. Imi pare rau ca sunt astfel de tinere care fac asta. El nu a stiut cum sa procedeze.

El nu cred ca m-ar fi iertat pe mine daca as fi facut asta, n-am de unde sa stiu. El este un om care intr-un timp foarte scurt a ajuns atat de sus si a avut atatea femei la picioare care i s-au oferit atat de urat. Ce-i cu atatea femei care se ofereau atat de ieftin? Ii voi mai acorda o sansa, bineinteles” a spus Andreea la WOWbiz.

Comentarii
  • daca s-a hotarat nu exista „da sau nu”! „a hotara” si „da sau nu” nu pot fi folosite impreuna. bzi sa te kci in gura lor de fraieri! tractoristi nenorociti ce sunteti!

  • :))) s-a hotarat :))
    Cati bani ati luat pe teatrul asta ieftiin???ca nimeni nu a pus botul la el.A recunoscut Andreea dupa ce a fost prins:)))) asta nu se numeste recunoscut:))cand ii trantesti dovezile pe masa.Hai sa fim seriosi ca …..ati luat ceva bani ca sa faceti as aun pic pe prostii,insa nimeni nu v-a crezut.Pai cum Andreea ,poate in noaptea nuntii se mai duce iar cu vreo iubita….si atunci da,ii mai dai o sansa?:))))exagereziiiiii nici nu stii sa minti sincer acum ,se vede pe fata ta cand joci teatru..pacat

    • @”b,hk” : Ma bucur ca nu sunt singura care vede ca totul e doar un teatru ieftin si de prost gust. Nu reusesc sa inteleg, producatorii astia de emisiuni(iti dai seama ca de la ei pleaca totul, altfel n-ar mai avea ce emisiuni sa faca) chiar ne cred prosti?!

Adauga un comentariu