Stiri si curiozitati

Andreea Marin a confirmat! Dupa doi ani de relatie, in sfartit s-a intamplat: „Suntem impreuna cu fetita noastra si …”

Publicat: 21 mart. 2019
3

Sunt aproape doi ani de cand Andreea Marin se iubeste cu diplomatul de cariera, Adrian Brancoveanu. Nimic nu poate sta in calea fericirii „Zanei” care s-a reinventat dupa fiecare mariaj.

In anul 2016, s-a despartit de fizioterapeutul Tuncay Ozturk si si-a regasit fericirea in bratele lui Adrian Brancoveanu, nimeni altul decat consulul Romaniei in Libia. Desi au inceput o relatie la distanta, acum Andreea Marin si partenerul ei au ajuns sa locuiasca impreuna. Acesta s-a reintors in Romania pentru ea.

Andreea Marin, rasfatata de iubitul consul! Vedeta a facut declaratii despre relatia sa

Invitata recent la ‘Agentia Vip’, vedeta a facut marturisiri despre relatia cu iubitul ei, declarand cu sinceritate ca dragostea a schimbat-o enorm.

„Eu cred ca fericirea se vede pe chipul unui om. Sunt femeie la casa mea. Ma simt iubita si iubesc. Este (n.r. Adrian Brancoveanu) omul care ma sprijina din spate. E foarte priceput in zona de constructii. Este un moment de implinire dupa doi ani in care am asteptat.

Suntem impreuna cu fetita noastra si cu necuvantatoarele noastre. Indragostita, loiala, cu o mare putere de a muta muntii din loc. Sunt rasfatata de barbatul meu si de copilul meu, dar nu stilul ala de rasfat, ci alintata”, a declarat Andreea Marin.

Adauga un comentariu