Prima pagină » Actualitate » Andreea Marin a întors toate privirile, îmbrăcată în costum de baie! La aproape 50 de ani, arată senzațional

Andreea Marin a întors toate privirile, îmbrăcată în costum de baie! La aproape 50 de ani, arată senzațional

10 iul. 2024, 08:30,
BZI.ro, în Actualitate

Andreea Marin este un exemplu elocvent de frumusețe și succes, reușind să inspire milioane de oameni prin munca sa în televiziune, eleganța sa și implicarea în acțiuni caritabile. Andreea Marin a întors toate privirile, îmbrăcată în costum de baie. Cariera sa strălucită, alături de angajamentul față de cauze umanitare și puterea de a depăși obstacolele personale, fac din Andreea Marin un model demn de urmat. Ea continuă să fie o prezență remarcabilă în peisajul public românesc, demonstrând că frumusețea adevărată vine din interior și se reflectă prin fapte și realizări semnificative.

Andreea Marin a întors toate privirile, îmbrăcată în costum de baie

Vara și-a intrat în drepturi cu temperaturi numai bune pentru o escapadă la malul mării sau o zi de relaxare la piscină, activități care le surâd din ce în ce mai multor vedete din România. Andreea Marin s-a filmat la plajă, în timp ce ia micul-dejun înconjurată de parfumul florilor din grădina ei. Vedeta și-a amplasat un șezlong lângă umbra unui copac  în ghiveci.

Andreea Marin a slăbit 15 kilograme în trei luni, decizie pe care a luat-o la îndemnul medicului. După ce a ajuns la greutatea dorită, prezentatoarea a renunțat la dietă, dar a rămas la fel de disciplinată în privința alimentației.

„Nu mai țin nicio dietă. Acum am intrat într-un ritm normal de viață, pentru că am ajuns la greutatea dorită, nu am de gând să țin diete toată viața, dar trăiesc moderat. Corpul meu s-a învățat cu asta, nu mi se mai pare ceva greu. Mănânc porții mai mici, mânânc un singur fel la masă, nu amestec de fapt, și totul este bine. Fac și sport de două ori pe săptămână, pentru menținere”, a spus Andreea Marin.

Anca Țurcașiu: „Am o disciplină și o motivație demnă de un soldat”

În fiecare vară, vedetele impresionează cu siluetele lor tonifiate. Anca Țurcașiu profită an de an de sezonul cald pentru se relaxa la piscină sau la malul mării, stârnind admirație cu fiecare fotografie în costum de baie.

Cel mai important sfat de care ține cont Anca Țurcașiu este „ascultăți corpul”. Adică în primul rând să-ți dai timp să descoperi ce alimente și preparate îți oferă energie și care îți provoacă disconfort. Fiecare corp este diferit. Dacă unor oameni pur și simplu nu le place carnea, alții nu pot trăi fără ea.

„Am o disciplină și o motivație când vine vorba despre a face lucruri demnă de un soldat. Am un stil de viață de la care nu mă abat. Am niște rigori. Natural nu sunt slabă, vin dintr-o familie de oameni plinuți bine. Îmi place să mănânc spanac, linte, hummus, salate, semințe, avocado. Raportarea mea la mâncare este total diferită. Nu mai mănânc zahăr, nu mai mănânc făinoase, nu mai mănânc fructe. Am început să mănânc din ce în ce mai puțin. Mă simt foarte bine, sunt în formă și am energie multă, nu iau suplimente. Degeaba ai grijă ce mănânci și cum te miști dacă nu dormi suficient. Somnul bun, odihnitor, în dozele de care avem nevoie, este cel mai bun medicament anti-aging”, a menționat Anca Țurcașiu.

Acum, Andreea Marin a întors toate privirile, îmbrăcată în costum de baie.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *