Stiri si curiozitati

Andreea Marin a primit o poala cu bani! Cine o finanteaza pe „Zana” ? Suma e uriasa!

Publicat: 19 nov. 2018
3

In urma cu mai bine de patru ani, fundatia Andreei Marin a primit o finantare colosala.

In 2014, fundatia Andreei Marin a primit o finantare colosala. Pe 15 aprilie 2014, intre Fondul Social European – Organismul Intermediar Regional pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) – Regiunea Bucuresti-Ilfov si Fundatia Pretuieste Viata, reprezentata de Andreea Marin, s-a incheiat un contract de finantare. Fundatia vedetei a depus un proiect intitulat “Servicii intregrate de sprijin pentru victimele violentei in familie si persoanelor cu dizabilitati”.

Fundatia Andreei Marin a primit o finantare colosala. Banii reprezentau 98% din valoarea proiectului

“Obiectul acestui contract il reprezinta acordarea finantarii nerambursabile”, se arata in document. POSDRU a acordat o finantare de 7.395.607 lei (aproximativ 1,6 milioane de euro) fundatiei Pretuieste viata, echivalenta cu 98% din valoarea totala a proiectului, restul de 150.930 de lei fiind contributia beneficiarului. Perioada de implementare a proiectului era de 18 luni.

Fundatia Andreei Marin a primit o finantare colosala. Fundatia deruleaza campanii umanitare pe teme de sanatate, educatie, drepturile omului

Din fonduri europene, fundatia Andreei Marin a primit o finantare colosala. „Pretuieste Viata este un concept initiat de Andreea Marin, care a fost folosit ca o „umbrela” pentru campaniile umanitare gandite si/sau avute de aceasta de-a lungul ultimilor ani. Acestea au fost puse in practica fie pentru a imbogati formatul Surprize-Surprize, emisiunea umanitara pe care Andreea Marin a gazduit-o aproape un deceniu si pentru care a fost director de program, fie in parteneriat cu TVR si UNICEF. Fundatia Pretuieste Viata deruleaza campanii umanitare pe teme de sanatate, educatie, drepturile omului, advocacy sau pentru jurnalism de calitate”, se arata pe site-ul fundatiei.

Adauga un comentariu