Cancan

Andreea Marin, adevărul despre operațiile estetice. Ce o deranjează pe vedetă

Publicat: 21 apr. 2022
Andreea Marin adevărul despre operațiile estetice. Ce o deranjează pe vedetă
Andreea Marin recunoaște că este împotriva operațiilor estetice și nu a apelat până acum la nicio intervenție

Recent, Andreea Marin și-a spus părerea cu privire la operațiile estetice, recunoscând că este împotriva unor astfel de tehnici. Totodată, fosta „Zână a Surprizelor” precizează că este deranjant să vezi tinere, unele de nici 20 de ani, care apelează la estetician. În plus, Andreea Marin a recunoscut că nu a recurs până acum la nicio îmbunătățire corporală.

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite prezentatoare TV de la noi din țară. Fosta soție a lui Stefan Bănică, cu care are o fiică superbă, este o prezență specială, foarte admirată de fani. Astfel, toți se întreabă cum de reușește să se mențină într-o formă așa bună, deși anii au trecut, vedeta fiind la vârsta maturității depline. Astfel, recent ea a vorbit despre operațiile estetice și a spus adevărul despre acestea.

Ce spune Andreea Marin despre operațiile estetice

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară. Celebra prezentatoare TV este o femeie foarte frumoasă și multi se întreabă cum de reușește să se mențină într-o formă așa de bună, având în vedere că se apropie de 50 de ani.

Multă lume crede că Andreea Marin are operații estetice, dar se pare că ea este împotriva acestor tehnici. În plus, cel mai tare o deranjează când vede fete de vârstă fragedă care apelează la astfel de intervenții, mai ales că nici nu au nevoie. Iar dacă Violeta, fiica ei, i-ar cere acordul pentru așa ceva, ar refuza cu orice preț.

Am avea o discuție foarte serioasă care cred că s-ar termina cu un «NU». N-aș putea să spun că susțin mamele care se duc cu fiicele de 16-17 ani la estetician, pentru operații de mărire a buzelor, sânilor, modificarea nasului și altele, dacă nu e o nevoie medicală. Nu sunt de acord nici pentru mine. Nu caut deloc prietenia cu soluțiile invazive, nu mi le doresc pur și simplu. Dacă cineva decide până la urmă să facă, pentru că se simte mai bine astfel, atunci trebuie să fie aproape de naturalețe”, a mărturisit Andreea Marin.

Andreea Marin susține că este naturală în întregime

Andreea Marin consideră că operațiile estetice ar trebui realizate doar dacă este neaparat nevoie. Ea nu ar apela niciodată la ajutorul medicului estetician doar din moft, pentru că este împotriva modificărilor inutile. Mai mult, vedeta a rămas mereu în formă și atrage toate privirile, astfel că de multe ori s-a speculat că a apelat la retușuri.

Deși mulți cred că fosta „Zână a Surprizelor” nu este naturală, se pare că ea nu a apelat la bisturiu. Tot ce face Andreea Marin este să aibă grijă de ea, să își protejeze tenul și corpul prin intermediul tratamentelor. În plus, este o persoană activă, face mișcare și are mare grijă la silueta ei.

Nu îmi doresc să fac operații estetice, de aceea caut soluții non-invazive pentru îngrijire atât când e vorba de ten, cât și de corp. În plus, încerc să fac mișcare, eu oricum sunt un om foarte energic, și să mănânc sănătos”, a declarat Andreea Marin referitor la operațiile estetice.
Adauga un comentariu