Magazin

Andreea Marin, ATACATA din nou de Mircea Badea – Foto

Publicat: 12 nov. 2014

Mircea Badea continua atacul la adresa Andreei Marin. Este a doua oara cand realizatorul TV aduce in discutie pe o retea de socializare trupul fostei prezentatoare TV.

De data aceasta el a distribuit o fotografie a Andreei Marin pe pagina de Facebook Mircea Badea si in dreptul sau a notat, ironic, „Seeexyyyyy”.

Citeste si Mircea Badea batut mar de un motociclist! Iata cum a incasat pumni si picioare – VIDEO

La sfarsitul lunii octombrie, partenerul de viata al lui Carmen Bruma publica pe pagina sa de Facebook o poza cu Andreea Marin si comenta: „Da, clar, asa trebuie sa arate cineva care vinde cicouri nutritioniste, detoxifiante si arzatoare de grasimi. Fabulos”.

Citeste si Mircea Badea o ataca, in nou, pe Andreea Marin

Acela nu a fost primul atac al vedetei Antenei 3 la adresa fostei prezentatoare TV. In luna septembrie, dupa ce Andreea Marin si-a invitat prietenii virtuali la lansarea unei carti de dezvoltarea personala si de coaching, Badea a reactionat.

Citeste si Mircea Badea o sa turbeze cand o sa vada acest banner cu el – FOTO

„Vad ca Andreea Marin e mai nou interesata de coaching si dezvoltare personala. Evident ca dezvoltarea pe orizontala i-a iesit perfect”, a scris el atunci tot pe aceeasi retea de socializare.

Sursa: ziare.comloading...

Adauga un comentariu