Magazin

Andreea Marin, gest impresionant de dragul iubitului

Publicat: 09 oct. 2013

Se cunosc de cateva luni, insa iubirea dintre ei este din ce in ce mai mare. Relatia dintre Andreea Marin (38 de ani) si fizioterapeutul Tuncay Ozturk (27 de ani) face pasi repezi si nu ar fi de mirare ca, intr-o zi, povestea lor de dragoste sa se finalizeze cu o nunta ca in filme.

Astfel, dupa ce s-au mutat impreuna, „Zana” a inceput sa invete si limba turca, pentru a-i demonstra iubitului cat de mult il pretuieste. „Profesor” ii este insusi Tuncay, iar pana acum au ajuns la notiunile elementare, cum ar fi saluturile.

„Stiu cateva cuvinte in limba turca, pe cele elementare, precum «Buna dimineata!» Pot sa spun ca este o limba frumoasa”, a declarat Andreea, pentru Click! Întrebata daca Ozturk a invatat-o sa spuna „Te iubesc”, Andreea a raspuns, fastacita, ca acesta este un detaliu mult prea intim si prefera sa nu vorbeasca despre asta.

Drept multumire pentru dovezile de afectiune pe care le primeste de la vedeta tv, fizioterapeutul s-a imprietenit cu fiica ei, Violeta, iar cei doi petrec frumos timpul liber, mergand in parc. Cu acest gest, se pare ca turcul a reusit sa o cucereasca de tot pe „Zana”.loading...

Adauga un comentariu