Stiri si curiozitati

Andreea Marin i-a dat Corneliei Catanga cea mai mare umilinta din viata ei! 

Publicat: 17 sept. 2019

In 2005, Cornelia Catanga ar fi fost umilita de Andreea Marin.

In prezent, Catanga are grave probleme de sanatate, dupa ce a suferit un infarct. „Cornelia se simte mult mai bine. A aparut un zvon ca ar fi orbit definitiv. Nu este adevarat. Nu a orbit definitiv. Si-a mai revenit. A facut un stop cardio-respirator si i s-a pus un stent la inima. Deocamdata, starea ei este buna. Ea vede si cum vedea inainte. Astazi s-ar putea s-o duca in salon, pana acum a fost la Terapie Intensiva.”, a spus Aurel Padureanu, sotul artistei, in urma cu cateva zile. Intre timp, Catanga a fost externata, conform declaratiilor dr. Monica Pop.

In urma cu 14 ani, Catanga a fost in atentia presei cu un scandal monstru. Acesta a fost declansat in urma emisiunii „Surprize, Surprize” de sambata, 16 octombrie 2005, prezentata de Andreea Marin, la care au fost invitati, printre altii, Cornelia Catanga, Aurel Padureanu si Paolo Coelho.

Cum a fost umilita Cornelia Catanga de Andreea Marin: „Dar voi ce aveti, nespalatilor?”

Catanga si sotul ei au sustinut ca au fost sabotati de Andreea Marin si echipa emisiunii, care a transmis pe post un calup publicitar, in locul momentului artistic sustinut in studio de scriitorul brazilian impreuna cu Padureanu. Mai mult, Catanga si Padureanu au afirmat ca la reluarea emisiunii, de luni, 17 octombrie, au fost scoase toate secventele in care ei au aparut in timpul transmisiunii in direct. „Andreea Marin e un inger cu fata murdara, iar lacrimile ei sunt false”, a declarant sotul lui Catanga. Cantareata a primit apoi pe telefonul mobil un mesaj: „Eu am fata murdara? Dar voi ce aveti, nespalatilor? Putiti a transpiratie de mi-a venit sa vomit. Duceti-va dracului, tiganilor!”.Mesajul a fost trimis de pe o cartela pre-platita, iar in cazul apelarii numarului respectiv intra mesageria vocala.

Cum a fost umilita Cornelia Catanga de Andreea Marin: „As fi putut evita tot scandalul acesta”

S-a aflat cum a fost umilita Cornelia Catanga de Andreea Marin. Cornelia Catanga a avut suspiciuni in ceea ce-l priveste pe expeditorul mesajului. „Nu pot aduce nicio acuzatie, n-am nicio dovada. Oricine isi poate cumpara o cartela, pe care sa o arunce dupa ce o foloseste. Dar mesajul suna ca si cum ar veni de la ea (Andreea Marin – n.r.)”, afirma cantareata. „Totusi, nu cred ca s-ar cobori la nivelul asta. Aici e vorba despre discriminare rasiala. As fi putut evita tot scandalul acesta. Am vazut-o la repetitii cum tipa la oamenii din echipa si trebuia sa-mi dau seama ca nu e bine sa ma duc la emisiune”, a mai spus Catanga.

“Nu m-as cobori la asa ceva. Poate si-a trimis chiar ea mesajul”, a replicat Andreea Marin.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit