Sanatate si frumusete

Andreea Marin isi mentine tenul tanar cu ajutorul unui secret pe care il stie de la bunica sa: “Doua obiceiuri sanatoase, respectate cu sfintenie…”

Publicat: 26 iul. 2018
14

Invitata la un eveniment dedicat frumusetii, Andreea Marin a dezvaluit ce a invatat de la bunicile ei cand vine vorba de frumusete. „Mi-as dori tare mult ca in definitia frumusetii sa se afle omul care stie sa imbatraneasca frumos si demn, vertical, cu eleganta in atitudinea fata de intamplarile vietii si cu o forta de a trece peste orice moment dificil. Bunicile mele au inaintat in varsta frumos, elegant si demn, traind o viata cu moderatie, fara excese si avand doua obiceiuri sanatoase, respectate cu sfintenie, pentru ingrijirea lor: isi tineau tenul curat, nu adormeau fara a folosi un lapte pentru fata pentru curatarea porilor.
De asemenea, foloseau o crema simpla pentru hidratare. La fel si mama. Orice descoperire in domeniu in plus e un bun castigat. Dar, fara acesti doi pasi de baza – un demachiant bun si o crema de hidratare de calitate, mai ales in mediul viciat in care traim azi – nu poti spune ca ii dau tenului tau o sansa reala sa inainteze frumos in timp. Asta e lectia mostenita de mine de la femeile dragi din viata mea”, a spus Andreea Marin.

Adauga un comentariu