Magazin

Andreea Marin le-a marturisit fanilor un lucru la care nu se asteptau

Publicat: 29 dec. 2012
1

Rareori Andreea Marin face dezvaluiri despre intimitatea ei, insa astazi vedeta le-a marturisit fanilor un lucru la care nu se asteptau.

Andreea Marin este atenta la toate exemplele bune din jurul ei, extrem de receptiva atunci cand vine vorba de actiuni caritabile si isi doreste cu fiecare zi care trece sa fie un om implinit din toate punctele de verere. O carte buna, un om intresant, un hop sau chiar un obiect inspirational ne pot sculpta caracterele, iar fosta Zana a surprizelor stie asta. Unul dintre elementele care ii aminteste zi de zi ca este un om puternic si ca poate face orice in viata este un ”lingou” metalic pe care sta scris motto-ul ”Every wall is a door – Orice zid este o usa).

”Sta pe noptiera mea… Si e adevarul fiecarei etape din viata mea. Care e motto-ul tau?”, si-a intrebat Andreea fanii pe Facebook.

sursa: libertatea.ro

Comentarii
  • Andreea a fost si a ramas o inchipuita, o spoiala si atat! Frustrata de foarte multe probleme ale vietii nu si-a regasit linistea. Asta-i Adreea, TEATRU.

  • aiurita asta ar trebui pusa sa plateasca pt. cati bani a cheltuit din bugetul TVR cu emisiunile ei tampite. cand toate televiziunile din lume trnsmiteau in direct atacul de la world trade center TVR avea in program emisiunea andreei marin . sai pupi picioarele lui banica ca tea scos din anonimat si tea facut,,zina” acum ca sa mai apari si tu pe la tv. teai lipit la UNICEF si umbli cu miloaga

Adauga un comentariu