Cancan

Andreea Marin nu a avut voie să apară dezbrăcată în Playboy! De ce i-a fost interzis acest lucru

Publicat: 04 aug. 2022
andreea marin zâmbește
Zâna Surprizelor este Ambasador Unicef și director de comunicare pentru Prime Time World Broadcast, companie internațională de producție TV din Madrid.

Andreea Marin nu a apărut niciodată dezbracată în Playboy! Iată cine i-a interzis vedetei să se lase fotografiată pentru revista dedicată bărbaților.

Andreea Marin, în vârstă de 47 de ani, este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România. A ajuns cunoscută datorită emisiunii „Surprize, surprize” de la TVR 1, în cadrul căreia a fost prezentatoare. A renunțat la acest drum, în momentul în care a rămas însărcinată cu fiica sa, Ana Violeta, dar acest lucru nu a reprezentat o piedică pentru ascensiunea ei profesională. Zâna Surprizelor este Ambasador Unicef și director de comunicare pentru Prime Time World Broadcast, companie internațională de producție TV din Madrid. De asemenea, este președinte fondator al Fundației „Prețuiește Viața”, care derulează campanii umanitare, pe teme de sănătate, educație și un jurnalism de calitate.

andreea marin într-o cămașă albă
Andreea Marin, în vârstă de 47 de ani, este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România.

De ce nu a avut voie Andreea Marin să apară dezbrăcată în Playboy: „Dacă vrei, poţi să vii să îţi arăt contractul meu cu…”

Deși a pozat sexy de mai multe ori, Andreei Marin i-a fost interzis să apară în revista Playboy. Acest lucru a fost dezvăluit chiar de Dan-Silviu Boerescu, fostul director editorial al revistei pentru bărbați, care a povestit că nu a apucat să îi propună acesteia un pictorial sexy.

„Știu că, la un moment dat, o să vii să îmi propui, nu se poate, dacă vrei poţi să vii să îţi arăt contractul meu cu domnul Lazarov, eu fac emisiuni pentru toată familia, nu am voie să apar în asta, deci mai bine să nu ne pierdem timpul discutând despre asta vreodată’, i-ar fi spus lui Boerescu prezentatoarea emisiunii ”Surprize, surprize”.

Cu toate acestea, vedeta a fost protagonista unui pictorial incendiar, în care s-a afișat mai sexy ca niciodată. Acest eveniment a avut loc în urmă cu mai mulți ani, pe când Andreea Marin nu era atât de cunoscută. Astfel că, în paginile unei reviste dedicate bărbaților, zâna a putut fi admirată în toată splendoarea. Și, deși purta o bluză neagră, transparentă, avea sânii la vedere.

andreea marin într-o bluză transparentă
Acest eveniment a avut loc în urmă cu mai mulți ani, pe când Andreea Marin nu era atât de cunoscută.

Andreea Marin se menține într-o formă de zile mari. Care este secretul ei?

În ciuda vârstei pe care o are, Andreea Marin arată impecabil. Aceasta a dezvăluit că nu a fost niciodată adepta exceselor și trage din greu la sală, pentru a scăpa de kilogramele în plus.

„Nu sunt adepta renunțărilor și a dietelor drastice pe termen lung. Eu cred în moderație. Adică poți să mănânci o felie de tort când ai ocazie ce merită sărbătorită, dar nu te hazarda să consumi întregul tort odată. Și caută să compensezi când știi că ai făcut un exces, corpul tău îți va mulțumi. În următoarele zile, echilibrează balanța printr-o dietă mai ușoară, mișcare, bazează-te pe legume, salate, supe, ceaiuri, se poate găti foarte gustos, folosind ingredientele și mirodeniile potrivite”,a declarat Andreea Marin.

Mai mult, vedeta vrea să fie sexy pentru iubitul ei, Adrian Brâncoveanu. Cei doi formează un cuplu din mai 2017, după ce Andreea Marin a divorțat de medicul turc Tuncay Ozturk.

adrian brâncoveanu și andreea marin
Vedeta vrea să fie sexy pentru iubitul ei, Adrian Brâncoveanu.Adauga un comentariu