Magazin

Andreea Marin, schimbare de look surprinzatoare. A renuntat la brunet – FOTO

Publicat: 16 mai 2019

Andreea Marin a reusit sa-si ia fanii prin surprindere cu noua schimbare de look. A renuntat la brunet.
Prezenta la un eveniment, vedeta a ales sa poarte o peruca blonda. "Din cand in cand, o femeie trebuie sa mai faca si o schimbare. Eu toata viata am fost bruneta, asa ma stie lumea. In ultima vreme am decis sa fiu mai curajoasa, sa mai pun o peruca blonda, sa mai dau cu glitter la ochi. Daca asta te face sa te simti bine ca femeie, de ce nu?", a precizat Andreea Marin.
Insa zana nu a renuntat la culoarea parului care a consacrat-o. “Blondele le plac barbatilor?! Ei, uite, ca eu i-am nimerit pe ceilalti”, a mai spus Andreea.
La 44 de ani, Andreea Marin a trecut prin trei mariaje esuate. In prezent, aceasta are o relatie cu Adrian Brancoveanu, care dureaza de doi ani si o fiica cu Stefan Banica. Violeta seamana leit cu mama ei. Nici nu e de mirare ca adolescenta mosteneste frumusetea parintilor sai.

Declaratie surprinzatoare a Andreei Marin! Ce a spus zana despre chefurile la care se ducea in perioada liceului! ”Distractia nu a insemnat dintotdeauna petreceri de zeci de mii de euro, organizate in cluburi de fite”

Fetita are acum 12 ani si s-a transformat intr-o adevarata domnisoara, cu parul negru si ochii albastri. Ana Violeta Banica seamana la perfectie cu mama ei. Pe de alta parte, Violeta aduce foarte mult si cu fratele sau, Radu Stefan, fiul din prima casnicie a tatalui sau, Stefan Banica Jr. Ambii au parul inchis la culoare si ochii albastri.

 

Adauga un comentariu