Magazin

Andreea Marin, vacanta de 3 zile in Turcia. Vezi care e adevarul scop al calatoriei

Publicat: 09 feb. 2013
1

Dupa ce si-au incheiat socotelile cu casnicia lor, Andreea Marin (38 de ani) si Stefan Banica jr (45 de ani) isi incarca fiecare bateriile cum poate. Daca Stefan pregateste un concert de Ziua Femeii, Andreea si-a programat, saptamana viitoare, un weekend in Istanbul (Turcia), unde va imbina utilul cu placutul.

Andreea abia asteapta sa evadeze weekendul viitor din Bucuresti, pentru a scapa de sacaitoarele intrebari ale apropiatilor cu privire la surprinzatorul divort de Banica jr. Astfel, saptamana viitoare, ea va pleca la Istanbul, impreuna cu niste prietene. Andreea va vizita cateva monumente istorice, dar si sediul unui post de televiziune important si al unei publicatii de prestigiu, care inregistreaza, pe editie, in jur de un milion de exemplare.

Apropiatii “Zanei” sustin ca vizita ei la Istanbul nu e deloc intamplatoare, aici urmand a fi unul dintre viitoarele ei locuri de munca. Dar, tot asa, exista zvonul ca Andreea Marin va colabora si cu un post de televiziune din Spania, in calitate de prezentatoare a unei emisiuni pentru diaspora. Vedeta a negat insa in urma cu o saptamana ca urmarul ei loc de munca ar fi in strainatate: “Nu o sa plec din tara, ca sa lu-crez, aici am fetita, aici este lumea mea”, a sustinut ea cu indarjire.

Face un turneu si in tara

Pana se plece in Turcia, Andreea Marin va efectua un turneu prin tara, pentru a promova proiectul “Din dragoste pentru femei”. “Zana”, care este presedintele fundatiei “Pretuieste viata”, va sta de vorba cu mai multe mame si femei din intreaga tara, carora le va oferi si cadouri.

Adauga un comentariu