Magazin

Andreea Marin vorbeste pentru prima data de sarcina

Publicat: 15 iul. 2015
Andreea Marin a dezvaluit ca nu stie daca mai poate ramane gravida.
Andreea Marin si sotul ei traiesc o frumoasa poveste de dragoste de peste doi ani, in ciuda faptului ca ii despart 12 ani. Cei doi au reusit sa treaca peste prejudecatile altora, care spuneau ca Andreea e prea mare pentru Tuncay. Cu toate acestea, ei nu au inca copii, dar se gandesc la mai multe optiuni.
Andreea a povestit ca nu varsta conteaza intr-o relatie, ci caracterul. In plus, este foarte bine sa ai pe cineva mai tanar alaturi, pentru ca iti da energie.
„E vorba despre caracter. Poti sa ai un barbat cu 20 de ani mai mare, care se presupune ca are experienta, ca te va ajuta. Daca nu are caracter, nu va face asta. Daca ai un om mai tanar, omul acesta are entuziasmul varstei, care te impinge de la spate. De la o varsta, apare blazarea, greu ne mai schimba cineva obiceiurile. Daca ai alaturi un om care nu e tras in jos de aceste lucruri, omul acesta are entuziasm”, a spus Andreea.
Andreea a mai spus ca isi doreste mult un copil cu Tuncay, dar sarcinile extrauterine pe care le-a avut au facut procesul mai greu.
„Am avut probleme de sanatate, la mine, sansele in momentul asta sunt cu 50% mai mici. Ne gandim si la adoptie. Ne gandim la orice”, a dezvaluit Andreea.


loading...

Adauga un comentariu