Celebritati

Andreea Necula o vaneaza pe Cruduta

Publicat: 17 feb. 2011

Pilotul Andreea Necula a dat probe ieri cu Razvan si Dani si ne-a povestit detalii din culise: „Ei nu vor o alta Daniela Crudu”

Sute de fete s-au înghesuit la preselectie, de îndata ce Daniela Crudu si-a luat zborul de la „Neatza„, visând ca sanii din dotare sunt cheia succesului. Surpriza, însa! În finala au ramas mai mult siliconate, asa cum a fost si Daniela. Ba chiar, una dintre ele, Andreea Necula, a pozat si în Playboy!

Pâna la 1 martie, cei doi „matinali” de la Antena 1 trebuie sa se decida cu privire la noua lor vecina. Ce-i drept, au o misiune grea, caci doritoarele care au dat probe în emisiune sunt, toate, una si una: sâni siliconati, picioare pâna-n gât, forme apetisante pe care sunt dispuse sa si le afiseze ostentativ.

Fetele consacrate însa s-au cam temut sa se înscrie la competitie pentru a o înlocui pe Daniela Crudu. Una dintre cele care si-au luat totusi, inima în dinti, este Andreea Necula, fost iepuras Playboy si pilot de raliu: „A fost foarte frumos, este o emisiune vesela si mi-ar placea mult sa lucrez acolo. Am o serie de calitati care ma recomanda pentru acest job. Stiu ca nu este un salariu mare la început, dar si la banca daca te angajezi, ca începator, ai 11 milioane”, ne-a declarat Andreea.

Voluptuoasa vedeta nu se teme nici de succesul, nici de notorietatea de care s-a bucurat Crudu si ne-a împartasit un mic secret din bucataria emisiunii: Razvan si Dani îsi doresc acum o „vecina” total diferita: „Baietii nu cauta o noua Daniela Crudu. Nici una dintre cele trei asistente pe care le-au avut nu seamana cu cealalta. Eu nu pot fi ca Daniela si, daca stiam ca îsi doresc o alta fata care sa-i semene nici nu veneam la casting. Daniela este foarte vesela, zvapaiata, dar acum sunt sigura ca vor alt gen de fata”, ne-a mai spus Andreea, care asteapta cu sufletul la gura rezultatul castingului.loading...

Adauga un comentariu