Magazin

Andreea Raicu a fost la vrajitoare ca sa se impace cu Chivu

Publicat: 15 ian. 2012
Nu doar Oana Zavoranu a trecut prin momente cu adevarat infioratoare atunci cand a trecut pe la casa vrajitoarelor Melissa si Vanessa, cu speranta de a se impaca cu Pepe. Printre vedetele fraierite de vrajitoare se numara si Andreea Raicu, care, se pare, a trait niste cosmaruri cand a sperat ca Vanessa i-l va aduce inapoi pe Chivu, scrie Cancan.
Cuplata de ceva vreme cu Cristian Chivu, Andreea parea ca este fericita si implinita, insa, din pricina unui episod nu tocmai pe placul fotbalistul, toata povestea de dragoste s-a dus pe apa sambetei. Se pare ca Andreea ar fi calcat stramb, cand, la o nunta, s-a intalnit cu un fost iubit, pe nume Cristi Mailat, cu care – se pare – a innoptat in acelasi dormitor. Toate acestea au ajuns la urechile lui Chivu, aflat in Olanda pe vremea aceea, si au pus capat relatiei. 
Dupa evenimentul respectiv, Andreea Raicu a avut o perioada grea. Dispusa sa faca absolut orice pentru a recastiga iubirea sportivului, bruneta a apelat si la vrajitoare, iar intamplarea face sa fi apelat chiar la Vanessa. Din cate se pare, Vanessa, simtind disperarea Andreei, i-a cerut sa vina la ea, imbracata doar in camasa de noapte, spunandu-i ca acesta ar fi ritualul de reimperechere. Cocheta din nastere, Andreea nu a venit cu camasa de noapte a bunicii, ci a imbracat una sexy, care imediat a starnit fantezii in randul neamurilor vrajitoarei. Intamplarea a fost povestita unei apropiate, de unde a ajuns in ziarele de scandal.


loading...

Adauga un comentariu