Cancan ultimă oră

Andreea Raicu, învingătoare în războiul purtat cu o depresie cronică

Publicat: 24 ian. 2020

Andreea Raicu se numără printre vedetele de la noi care au ieșit învingătoare în urma războiul purtat cu o depresie cronică! Recent, fosta prezentatoare a vorbit despre această perioadă cumplită din viața ei, dar și cum a găsit-o 2020 și ce planuri are noul an.

Andreea Raicu, mărturii după ce a câștigat războiul cu o depresie cronică
La 42 de ani, Andreea Raicu a spus despre ea că a reușit să găsească formula fericită… a împlinirii: vedeta are echilibru în alimentaţie, rutina de frumuseţe și… cel mai important: în suflet şi în minte! În trecut însă, s-a confruntat cu o depresie cronică din cauza mai multor factori. Printre aceștia se numără și faptul căavea o obsesie pentru perfecţiune și nu își permitea să arate în exterior nimic din ceea ce considera că “nu se cade să arate”.

“Am apelat la specialişti, am căutat workshop-uri care să mă ajute să înţeleg ce se întâmplă cu mine, am citit foarte mult, dar cel mai importat lucru a fost să realizez că sunt în stare să încerc orice pentru a câştiga lupta cu depresia. Mă aflam în acel moment în care simţeam că nu mai am ce să pierd – de aceea am avut curajul să mă arunc în gol, pentru că asta am simţit că am făcut cu plecarea mea singură în India, un loc despre care nu ştiam prea multe lucruri”, a declarat Andreea Raicu pentru okmagazine.ro.

Despre experiența din India, frumoasa vedetă a mărturisit că: “Mi-am dat voie să-mi cunosc demonii, să-i privesc în ochi. M-am eliberat de tot ceea ce căram în suflet şi mi-am permis să mă deschid pentru prima oară în viaţa mea. E una dintre cele mai importante experienţe, cea care m-a schimbat cel mai mult şi m-a repus pe picioare”.

Andreea Raicu, despre planurile din 2020
Andreea Raicu deține un site, unde apar articole pe diverse teme, dar și despre viața sa; are o linie de modă și a lansat de curând programul de mentorat Woman 4 Women. Pentru 2020 are multe planuri frumoase.

“Îmi doresc mai multă linişte, să fiu sănătoasă şi să prioritizez un pic mai mult odihnă. Mi-am dat seama că nu pot fi creativă dacă mă suprasolicit şi ajung mereu pe zero cu energia. De când mi-am relansat business-ul, muncesc foarte mult şi uneori aproape că nici nu-mi dau seama cât de periculos de aproape sunt de burnout. Fiind la început de drum singură, sunt multe lucruri de făcut. Am o echipă minunată, dar eu sunt cea care iniţiez şi coordonez proiectele noi. Însă învăţ să mă dozez şi sper ca, în 2020, să mă apropii mai mult de acel echilibru la care tânjesc.

Un proiect nu-l exclude pe celălalt. (râde) Sunt foarte mândră de programul de mentoring pentru că mi-a dat şansa de a mă apropia mai mult de publicul meu şi de a mă deschide complet. Plus că munca de documentare m-a ajutat şi pe mine să învăţ lucruri noi sau să îmi reamintesc multe uitate. Cât despre rochii, ele îmi aduc un alt soi de împlinire. Am primit aproape în fiecare zi, timp de mai mult de un an, întrebări despre când voi relansa colecţia de rochii şi pur şi simplu nu am mai putut să le ignor sau să le trec cu vederea. Tot ceea ce creez, toate produsele mele pornesc de la publicul meu, de la nevoile lor, de la cerinţele lor. Cred că e o regulă sfântă pentru orice antreprenor”, a mai dezvăluit fosta prezentatoare pentru publicația OK! Magazine.loading...

Adauga un comentariu