Cancan ultimă oră

Andreea Tonciu a dat cărțile pe față! Ce spune bruneta despre a doua sarcină: ,,Cine știe?!”

Publicat: 24 oct. 2021
Andreea Tonciu dezbrăcată la televizor
Andreea Tonciu şi-a găsit liniştea în braţele lui Daniel Niculescu, după ce s-a retras din lumea televiziunii

Andreea Tonciu a dat cărțile pe față! Fosta concurentă de la ”Bravo, ai sti! Celebrities” a făcut dezvăluiri despre o posibilă sarcină.

Andreea Tonciu și soțul ei au relație cu năbădăi. Chiar dacă cei doi se iubesc și se susțin necondiționat, lucrurile nu sunt întotdeauna roz. Au avut parte de discuții în contradictoriu de-a lungul timpului, iar la un moment dat au fost la un pas de divorț. Lucrurile, însă, s-au rezolvat iar Andreea Tonciu și Daniel Niculescu au rămas împreună.

Andreea Tonciu își dedică majoritatea timpului fiicei sale, iar fanii se întreabă dacă fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” se mai gândește la un copil. Ei bine, bruneta a dat cărțile pe față și a mărturisit că în momentul de față nu ia în calcul o nouă sarcină.

”Am făcut un copil, dar momentan nu sunt pregătită pentru al doilea, cine știe, poate pe la 40 de ani. Nu mă simt bătrână, mă simt ca la 20 de ani, dar na, mai punem peste. Acum o am pe Rebe, îmi dedic tot timpul cu ea, facem balet, ieșim în parc, colorăm, facem mâncare, fac piața. Nu mă ajută nimeni. Îi place și ei la bucătărie, seamănă cu mine, dar și la comportament, este foarte impunătoare. În rest, e toată taică-su, e de bine pentru că soțul meu este frumos”, a  declarat Andreea Tonciu.

Andreea și Daniel s-au căsătorit în 2016

Andreea Tonciu şi-a găsit liniştea în braţele lui Daniel Niculescu, după ce s-a retras din lumea televiziunii. În noiembrie 2015, vedeta a anunţat că este însărcinată şi că va aduce pe lume o fetiţă, iar la începutul lunii februarie 2016, Andreea şi Daniel au devenit soţ şi soţie.

Naşii celor doi tineri au fost Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Pe 8 iunie 2016, Andreea a născut la o clinică privată din Bucureşti. Fetiţa a primit numele Rebecca Ana-Maria, iar apoi vedeta s-a cununat religios cu Daniel Niculescu pe 4 septembrie 2016.

Adauga un comentariu