Magazin

Andreea Tonciu: „Nasul este farmecul meu”

Publicat: 02 nov. 2010
1

Desi nu e considerata una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul autohton, Andreea Tonciu este mandra de aspectul sau fizic. Ea a marturisit, intr-un interviu acordat pentru showbiz.ro, ca intr-un timp intentiona sa apeleze la ajutorul chirurgului estetician pentru a-si opera nasul.

„Ma gandeam intr-un timp sa-mi operez nasul, dar nu vreau sa mi-l fac pentru ca este farmecul meu”, a spus Tonciu. „Nu dau foarte multi bani pe înfrumustare. Maxim 300 euro pe luna. Cei mai multi bani îi dau pe par, pe cosmetica. Pe haine cheltuiesc foarte multi bani, însa cel mai scump obiect este o geanta de 6.000 de euro”, a declarat Andreea Tonciu pentru sursa citata.

Despre ea, Andreea mai spune ca este o femeie la locul ei. „Sunt cuminte, gospodina si devreme acasa. Îmi place foarte mult sa gatesc. În viziunea lui Nicky(n.r. Nicolae Mitea) femeia ideala trebuie sa nu mai iasa cu prietenele în oras, sa nu se mai duca la anumite joburi si sa fie doar al lui, sa stea în casa. Eu as alege cariera , ca asta conteaza cel mai mult în ziua de azi”, a mai spus bruneta.

Adauga un comentariu