Celebritati

Andreea Tonciu: Orice ti-ar spune un barbat, tot la sex se gandeste – FOTO

Publicat: 18 feb. 2011

Mândra de corpul sau, iubita fotbalistului Nicolae Mitea a acceptat sa fie protagonista unui pictorial sexy pentru site-ul bucatarescu.ro. Frumoasa bruneta a dezvaluit ca nu a avut niciodata probleme cu kilogramele în plus si ca nu are nevoie de retusuri atunci când realizeaza pictoriale.

„Am 1,75 metri înaltime si o greutate de 52 kg, nu e nevoie de Photoshop ca sa mi se evidentieze silueta. Am 90 cm bust, 59 cm în talie si 89 cm în solduri. Cam de la 16 ani am început sa defilez pe catwalk si nu am avut niciodata probleme cu greutatea. N-am avut variatii bruste, nu a trebuit sa ma înfometez ca sa scap de kilogramele nedorite. Poate ca am noroc de un metabolism intens”, a declarat Andreea.

Întrebata ce pasiuni are, aceasta a spus: „În primul rând, îmi plac filmele de groaza. Nu cele cu vampiri, cele de groaza. Îmi place senzatia aia pe care ti-o dau când le urmaresti cu lumina stinsa… Apoi, îmi place mult sa dansez. O data, am dansat goala, la misto, pentru o prietena si ne-am facut poze cu telefonul mobil. Dar nu m-as combina niciodata cu o femeie, nici macar cu Cameron Diaz, care e favorita mea. Mai bine cu un barbat, desi orice barbat, indiferent ce cuvinte frumoase îti va spune, tot numai la sex se va gândi”.loading...

Adauga un comentariu