Cancan ultimă oră

Andreea Tonciu, prima reacție despre divorțul nașilor ei de cununie, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Nu am auzit niciodată așa ceva”

Publicat: 17 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Andreea Tonciu, șocată că nașii ei divorțează. Aceasta a mărturisit că îi este greu să creadă că un cuplu așa solid ca ei, poate ajunge în această situație.

În urmă cu doar câteva ore, Andreea Tonciu a mărturisit că vestea divorțului dintre nașii ei a lăsat-o fără cuvinte. Aceasta nu-și poate imagina cum o familie atât de frumoasă, pe care se citea iubirea, poate ajunge să se destrame.

Uimită de decizia nașilor ei

Andreea Tonciu a povestit că îi este foarte greu să creadă această veste, ținând cont că săptămâna trecută a fost la ei acasă și totul era normal. Aceasta a spus că pentru ea, relația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, a fost cel mai bun exemplu de dragoste adevărată pe care l-a văzut vreodată. Fina acestora nu poate accepta să îi vadă despărțiți.

”Ei sunt un cuplu solid, se iubesc cu adevărat, eu nu pot să cred că divorțează. Mie nu mi-au spus nimic de probleme, că ar avea probleme în cuplu, nu am auzit niciodată așa ceva. Și, când ne-am văzut ultima oară, erau fericiți împreună”, a declarat Andreea Tonciu potrivit Fanatik.ro

Astăzi au anunțat divorțul, dar în urmă cu aproximativ două săptămâni erau în culmea fericirii. Nimeni nu a prevestit, însă, divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

“Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a mărturisit Laurenţiu Reghecampf pentru publicația fanatik.ro.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în Las Vegas și au avut parte de o nuntă în stil ”Elvis Presley”, pentru care au plătit doar 600 de dolari. În urmă cu doar două săptămâni, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au reînnoit jurămintele și au dat o petrecere fabuloasă la un restaurant din Snagov.

Invitați de seamă, băuturi fine și mâncăruri rafinate… Totul a decurs conform planului, iar cei doi soți păreau să fie în culmea fericirii și pozau în familia perfectă.

Anamaria Prodan a optat pentru o rochie neagră, care i-a pus silueta în evidență, dar și un buchet superb de bujori albi. Iar ținuta nu avea cum să nu fie însoțiță de o coafură pe măsură, un coc spectaculos. La rândul său, Laurențiu Reghecampf a ales un costum impecabil, bleumarin.

”15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire și împlinire mi-ai adus tu, soțul meu se vis! Te iubesc fără limită! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți-o port. Iubirea necondiționată pe care o simt față de tine… nu are limită! Nu există ceva mai frumos decât tine… Ești iubirea vieții mele! Nici viața nu este peste tine… Ești mai frumos decât un răsărit de soare, ești mai frumos decât un vis frumos… Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi te-a adus în viață!”, a fost mesajul Anamariei Prodan pentru soțul ei, Laurențiu Reghecampf.

Adauga un comentariu