Stiri si curiozitati

Andrei Aradits a dat Antena 1 pe PRO TV. Unde il vedeti pe fostul jurat de la «Te cunosc de undeva»

Publicat: 15 aug. 2018
3

Toamna au loc tot felul de schimbari prin televiziuni, iar una dintre ele il vizeaza pe actorul Andrei Araditz (44 de ani), pe care il stiati ca jurat la “Te cunosc de undeva” (Antena 1), unde a stat 12 sezoane, acum fiind inlocuit cu actorul Cristi Iacob.

Ei bine, din aceasta toamna, actorul s-a intors nu numai la prima dragoste, actoria, dar si la Pro TV, acolo de unde a plecat in urma cu 12 ani, cand a jucat in serialul “Iubire ca in filme” (Acasa TV). Din aceasta toamna, actorul poate fi vazut  in “Vlad”, serialul regizat de Jesus del Cerro (“Cu un pas inainte”). Noul serial e un thriller care respecta inalte standarde cinematografice si care spune povestea contelui de Monte Cristo, intr-o adaptare moderna.

Din distributie fac parte nume mari, caci alaturi de Araditz mai joaca Olimpia Melinte, Adrian Nartea, Emilian Oprea, Bebe Cotimanis, Dan Condurache, Ion Haiduc sau George Pistereanu. Araditz a debutat in 2002, in serialul “In Familie”, (Prima TV), apoi in 2005 a jucat in “Lacrimi de iubire” (Acasa), iar din 2012 s-a alaturat emisiunii “Te cunosc de undeva”.

Adauga un comentariu