Curiozitati

Andrei avea numai 25 de ani, dar a murit dupa ce a cazut in gol. Colegii sai au privit neputincisi accidentul. O mare de lacrimi a ramas in urma lui

Publicat: 20 nov. 2018
9

Un accident petrecut la peste 13.000 de kilometri de Romania a lasat o familie indoliata. Un marinar roman a murit pe vasul de croaziera pe care lucra. Andrei Madalin avea numai 25 de ani si a murit sub ochii colegilor sai.

Incidentul s-a produs ieri dimineata in Valparaiso, Chile, acolo unde Andrei era de o saptamana, el lucrand ca inginer electronist pe vasul de croaziera Le Boreal, vas aflat sub pavilion francez.

Andrei a cazut de pe o scara si s-a prabusit in gol 23 de metri. Colegii sai au privit neputinciosi intreaga scena, iar salvatorii nu au putut sa mai faca nimic pentru el. Tanarul este din localitatea Tortomanu, judetul Constanta. "L-am cunoscut pe Andrei, am fost colegi, plin de viata si cu mult bun simt!", a scris Nicoleta pe facebook. Andreea a postat si ea un mesaj cutremurator: "Dumnezeu sa te aiba in paza sa.ti aseze sufletul in Imparatia Lui..Doamne ce durere ce suferinta ce gol ai lasat in sufletul nostru toti care te.am cunoscut care am crescut si am mancat din aceeasi farfurie..nu pot sa cred toata tineretea taaa.. Dumnezeu te.a ales sa.i fii inger..Zbor lin dragul nostru!"

"Victima a fost cu niste prieteni pe puntea navei, a coborat pe o scara, i-a alunecat piciorul si a cazut 23 de metri.", a declarat comisarul Rodrigo Muñoz.

Oficialul a adaugat ca "exista camere care au inregistrat evenimentele si au aratat un accident, fara interventia unor terte parti", a declarat el pentru La Tercera.

Adauga un comentariu