Sport

Andrei Marc a vorbit despre situatia de la FCSB

Publicat: 06 oct. 2019

Andrei Marc crede ca mai multi fotbalisti din lotul lui FCSB vor avea aceeasi soarta cu a sa.

"Sunt 7-8 jucatori despre care nu o sa mai auziti pâna la iarna în primul 18 de la FCSB, gen Salomao, Belu. Au un lot foarte numeros, sunt 28 de jucatori", a declarat jucatorul.
Andrei Marc a relatat cum au decurs lucrurile în privinta sa. "Mi s-a transmis ca nu mai este nevoie de mine, nu mai fac parte din lot. Primul meci l-am jucat fara antrenament. La al doilea meci, am facut un singur antrenament, pentru ca echipa a fost plecata la o partida din Europa League. Am jucat cu Iasul. Când am început sa ma pregatesc si sa cunosc echipa, nu am mai avut sansa sa joc. Mi-am dat seama ca nu mai am sanse sa joc când i-a bagat pe Pintilii si Soiledis fundasi centrali", a mai spus fundasul.

Andrei Marc este un produs al Ceahlaului Piatra Neamt, pentru care a jucat la seniori între 2009 si 2015. A evoluat în 71 de partide si a marcat trei goluri pentru moldoveni în campionat. În sezonul 2015-2016 a ajuns la Dinamo, pentru care a jucat 37 de meciuri si a marcat doua goluri în campionat, dupa care a urmat o experienta în Turcia, în liga secunda, la Sanliurfaspor. Marc a jucat din vara lui 2017 la Concordia Chiajna, cu care a retrogradat în vara din Liga 1. 64 de jocuri si noua goluri are fundasul central în vârsta de 26 de ani pentru ilfoveni, în prima liga.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit