Cancan

Andrei Ștefănescu are o biografie uimitoare. Ce spune artistul despre trecutul său amoros

Publicat: 14 ian. 2022
Andrei Stefanescu biografie
Carismaticul Andrei Ștefănescu are o carieră de succes în televiziune și o biografie surprinzătoare.

Carismaticul și energicul Andrei Ștefănescu are o biografie uimitoare. Viața privată a îndrăgitului prezentator și cântăreț a atras mereu atenția publicului. Dincolo de cariera de succes în televiziune, Andrei Ștefănescu a fost protagonistul unor relații de dragoste tumultoase. Iată ce spune artistul despre trecutul său amoros.

Andrei Ștefănescu, artistul cu o biografie surprinzătoare

Artistul Andrei Ștefănescu are o carieră de succes în televiziune și muzică, fiind extrem de apreciat de public, dar și de colegii de breaslă. Acesta a debutat pe marile ecrane mai întâi alături de Kamara, cei doi formând trupa Alb-Negru. După ce s-a lansat pe piața muzicală în anul 2004, succesul nu a întârziat să apară. 

Andrei Ștefănescu s-a remarcat nu doar în muzică, ci și în televiziune. La scurt timp avea să primească numeroase proiecte și propuneri, fiind de nenumărate ori prezentatorul unor emisiuni apreciate de public.

Acesta a mărturisit că a reușit să îmbine perfect muzica și televiziunea, construindu-și în timp o carieră frumoasă de care este tare mândru. 

,,Sigur că pe mine muzica m-a făcut să fiu Andrei Ştefănescu, muzica m-a adus în atenţia oamenilor, muzica m-a făcut cunoscut. Însă am văzut că lumea mă apreciază şi mă iubeşte şi pentru ceea ce fac în televiziune, emisiuni ca şi concurent, dar şi prezentator. Aş spune că amândouă mă reprezintă acum şi se şi împacă cât de cât.”, a declarat carismaticul artist.

Dincolo de realizările pe plan profesional, Andrei Ștefănescu a avut parte de provocări și evenimente nefericite în viața privată. Cântărețul a trecut prin mai multe relații tumultoase, ajungând chiar la divorț. 

Ce spune îndrăgitul artist despre relațiile sale amoroase

Când vine vorba de viața amoroasă, Andrei Ștefănescu recunoaște că a avut parte de ghinion. Acesta a trecut prin două căsnicii eșuate, fiind marcat de despărțirile dureroase.

Andrei Ștefănescu a fost căsătorit cu frumoasa cântăreață Sylvia, însă cei doi au ajuns la divorț din cauza infidelității artistei. Mai mult, prezentatorul tv a angajat la vremea respectivă un detectiv pentru a aduna dovezi împotriva fostei partenere de viață.

Un alt mariaj ce s-a terminat cu un divorț dureros a fost cel alături de Antonia. Cu toate că au trăit o frumoasă poveste de dragoste, au decis să se despartă după mai mulți ani de relație. Cei doi au împreună un băiețel și au păstrat mereu legătura de dragul copilului lor.

Anunțul postat de Andrei Ștefănescu la vremea divorțului i-a suprins pe colegii de breaslă, dar și pe admiratorii cuplului.

,,După 7 ani de relație, o poveste frumoasă de dragoste și o minune de copil, am ajuns la final, drumurile noastre s-au separat. (…) Antonia și Ayan locuiesc în continuare în casa noastră, îi vizitez aproape zilnic și ne petrecem timpul împreună. Puiul este bine și fericit și ne asigurăm zi de zi ca această schimbare să nu îl afecteze.”, declara îndrăgitul artist.

La rândul ei, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu nu a dorit să ofere prea multe detalii despre motivele despărțirii de partenerul ei de viață.

Recent, cei doi au surprins publicul după ce au apărut zvonuri în presă că s-au împăcat, dorind să mai ofere o șansă relației lor. Cu toate că după divorț aceștia au trăit alte povești de dragoste, se pare că și-ar dori să formeze din nou o familie. 

Cel care a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre împăcarea celor doi este nimeni altul decât Vincenzo, bărbatul cu care Antonia a avut o relație după ce a divorțat de Andrei Ștefănescu.

„ A fost o perioadă foarte frumoasă din viața mea, a fost o experiență minunată, cu o persoană extraordinară! Nu comentez împăcarea cu Andrei, este alegerea lor, viața lor, sunt o familie, nu mă privește! Am investit foarte multă energie, foarte mult timp, am investit sentimentele mele, viața mea, creierul meu…”, a mărturisit Vincenzo, fost concurent la ,,Chefi la cuțite.”

Andrei Ștefănescu a negat însă zvonurile apărute în presă, precizând că nu s-au împăcat, dar au o relație apropiată și se ocupă împreună de creșterea copilului lor.

Carismaticul Andrei Ștefănescu are o carieră de succes în televiziune și o biografie surprinzătoare. Îndrăgitul artist a trecut prin nenumărate provocări pe plan personal și profesional. Cu toate acestea, Andrei Ștefănescu este extrem de apreciat de colegii de breaslă și de publicul autohton.

Adauga un comentariu