Cultural

Andrei Ștefănescu, în ipostaze neașteptate alături de iubita sa. Ce spune focoasa șatenă despre trecutul ei amoros

Publicat: 22 sept. 2022
Andrei Stefanescu iubita
Andrei Ștefănescu are doar cuvinte de laudă când vine vorba de iubita sa, Ștefania Duca, și se declară un bărbat împlinit.

Carismaticul Andrei Ștefănescu s-a afișat în ipostaze neașteptate alături de iubita sa. Celebrul artist și prezentator tv este mai fericit ca oricând alături de Ștefania Duca, femeia care i-a cucerit inima după ce a divorțat de fosta soție. Deși la început și-au ascuns povestea de dragoste de ochii curioșilor, ulterior Andrei Ștefănescu și iubita lui au recunoscut că formează un cuplu. Puțini sunt cei care știu cine este Ștefania Duca. Iată ce spune focoasa șatenă despre trecutul ei amoros.

Andrei Ștefănescu, apariții surprinzătoare alături de iubita sa

Andrei Ștefănescu și-a refăcut viața după divorț și iubește din nou. Acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Ștefania Duca, femeia care i-a cucerit inima. Cei doi nu ezită să își declare public iubirea și să se pozeze în ipostaze tandre.

Cu toate că la început cei doi și-au ascuns relația de ochii curioșilor, ulterior au recunoscut că se iubesc și formează un cuplu. Celebrul cântăreț și prezentator tv se mândrește cu iubita lui superbă și are doar cuvinte de laudă când vine vorba de aceasta. Recent, cei doi s-au răsfățat într-o vacanță de lux, dovadă fiind fotografiile de pe rețelele de socializare.

Ștefania Duca se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când se afișează în spațiul public. Aceasta se declară o femeie împlinită alături de iubitul ei, pe care îl surprinde cu declarații de dragoste ori de câte ori are ocazia.

,,În briza mării, îmbrățișați: terapie pentru suflet. Cel mai frumos apus de soare din viața mea. Te iubesc, minunea mea.”, a scris focoasa șatenă în dreptul unor fotografii alături de Andrei Ștefănescu postate pe rețelele de socializare.

Andrei Ștefănescu și iubita lui, Ștefania Duca, formează unul dintre cele mai frumoase și discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Aceștia radiază de fericire împreună și atrag privirile tuturor de fiecare dată când apar la tv sau la evenimentele mondene.

Un alt cuplu celebru este cel format din Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu. Actrița și iubitul ei au planuri mărețe de viitor și sunt mai fericiți ca oricând. De viața de familie se bucură din plin și Andreea Bănică. Frumoasa artistă are o carieră de succes, iar în viața privată se declară o femeie împlinită alături de soțul ei. Cântăreața arată spectaculos și încinge imaginația multor bărbați cu formele sale perfecte și ținutele sexy.

Ce spune focoasa șatenă despre fostul ei partener de viață

Ștefania Duca și Andrei Ștefănescu au fost la început colegi de breaslă. Cei doi s-au cunoscut pe platourile unei emisiuni de la Antena Stars, unde a început idila lor. După ce au recunoscut public faptul că formează un cuplu, aceștia nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii în ipostaze romantice. Pozele din mediul online au un număr impresionant de urmăritori, iar aprecierile pentru cei doi îndrăgostiți nu întârzie să apară.

Puțini sunt cei care știu că frumoasa Ștefania Duca s-a iubit în trecut cu nimeni altul decât artistul F. Charm. După o relație de 6 ani, cei doi au decis să se despartă. Aceștia au reușit cu greu să treacă peste suferințele ce au urmat după despărțire, însă în prezent au rămas în relații bune. Ștefania Duca își amintește cu drag de povestea de iubire pe care a trăit-o alături de fostul partener de viață, F. Charm.

,,Pentru că m-ai învățat atât de multe lucruri, despre viață, despre iubire, despre mine. Îți datorez respect pentru tot restul vieții mele. Te-am cunoscut când eram un copil și am plecat femeie.”, a fost mesajul șatenei pentru fostul iubit.

Ștefania Duca este extrem de discretă când vine vorba de trecutul ei amoros și își ține viața privată departe de ochii curioșilor. Aceasta și-a găsit fericirea alături de Andrei Ștefănescu și se declară o femeie împlinită.

Andrei Ștefănescu are doar cuvinte de laudă când vine vorba de iubita sa, Ștefania Duca, și se declară un bărbat împlinit. Cei doi se bucură din plin de viață și nu ezită să își declare public iubirea, dovadă fiind fotografiile și mesajele postate pe rețelele de socializare.
Adauga un comentariu